Σε ποιες συναυλίες θα πάμε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου;

Η πρώτη μας λίστα για τα live Ελλήνων καλλιτεχνών που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε.

BREAKING
 

Η πρώτη μας λίστα για τα live Ελλήνων καλλιτεχνών που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε.

Με τις πρώτες ανακοινώσεις στις αρχές του καλοκαιριού, είχαν αρχίσει και τα «post it» για τις συναυλίες του φετινού Σεπτεμβρίου και η αλήθεια είναι ότι για κάποιες από αυτές ανυπομονούμε.

Με το βλέμμα στον ουρανό –ποιος ξεχνάει άλλωστε την περσινή κακοκαιρία που οδήγησε σε ακυρώσεις- αρχίζουμε την καταμέτρηση.

  1. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Ασπασία Στρατηγού, στο αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στο θέατρο Βράχων στις 2 Σεπτεμβρίου. Η συναυλία θα επαναληφθεί και στις 25 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Πέτρας.
  2. Μαρίζα Ρίζου στην Τεχνόπολη στις 4 Σεπτεμβρίου. Η συναυλία, θα γίνει με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και ενδογλωσσικούς υπέρτιτλους.
  3. Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννης Κότσιρας στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 4 Σεπτεμβρίου. Η περιοδεία τους ολοκληρώνεται με αυτήν τη συναυλία.
  4. Φοίβος Δεληβοριάς στην «Ταράτσα». Αυτός είναι ο τρίτος και ο τελευταίος Σεπτέμβριος με τέσσερα διήμερα. Η αρχή θα γίνει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.
  5. Vassilkos στο Roof Stage του Gazarte στις 6 Σεπτεμβρίου. Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του.
  6. Λένα Πλάτωνος στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στις 7 Σεπτεμβρίου. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζεται για πρώτη φορά live το dance project της «Lenaura».
  7. Την ίδια μέρα παίζει και η Ρένα Μόρφη στο Κηποθέατρο Παπάγου. Εννοείται ότι θα υπάρξουν πολλά βράδια που θα πρέπει να επιλέξουμε πού θα πάμε. Ειδικά από την δεύτερη εβδομάδα που έρχονται Αλκίνοος, Χαρούλης και Μάλαμας.

 

 

BREAKING MUSIC