Export Music

You can dance, you can jive… στο Christmas Theater

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

27/11/2019


__ Χώρος

Christmas Theater

 Λεωφόρος Βεΐκου 137, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Από 5-54 ευρώ

 

Το καλύτερο live πάρτι αφιερωμένο στη μουσική των ABBA έρχεται στις 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα, κατευθείαν από το West End του Λονδίνου.

Η κορυφαία παραγωγή Abbamania, που αναβιώνει με τον πιο πιστό τρόπο τη δύναμη και την ομορφιά της μουσικής των Abba καθώς και την εκρηκτική σκηνική τους ενέργεια, παρουσιάζεται από το 1999 συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές σε περισσότερες από 30 χώρες συνεχίζει τις περιοδείες. Στις 29 Νοεμβρίου είναι η σειρά της Αθήνας για ένα πάρτι με ζωντανή μουσική αφιερωμένο στους Abba.

Ο θεατρικός παραγωγός  Stuart Littlewood, δημιούργησε μια μουσική παράσταση, όσο το δυνατόν πιο πιστή στην πραγματικότητα των Abba, με σπουδαίους ερμηνευτές, σε μια παραγωγή κορυφαίου επιπέδου σε ήχο, φωτισμούς, εφέ και συνεχείς εναλλαγές κοστουμιών. Ανάμεσα στα τραγούδια που θα θυμηθούμε και θα χορέψουμε είναι το «Dancing Queen», το «Waterloo», το «Mamma Mia», το «The Winner Takes It All», το «Super Trouper», το «Fernando», το «Take A Chance On Me» και πολλά άλλα που συνεχίζουν να μας κάνουν να χορεύουμε.

Ώρα έναρξης: 20:00

EXPORT MUSIC