Export Music

Σκοτεινός μινιμαλισμός στο Temple

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

12/09/2019


__ Χώρος

Temple Athens

 Ιάκχου 17


__ Εισιτήρια

18€ (limited) 20€ (προπώληση) 23€ (ταμείο)

 

Οι The Soft Moon ζωντανά στην Αθήνα την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου με special guests τον Jay Glass Dubs και τους Kalte Nacht.

Με τον τέταρτο πλήρη δίσκο του «Criminal»(2018) να ‘χει κυκλοφορήσει στη Sacred Bones, το προσωπικό project του Louis Vasquez που μετατράπηκε σε μια παγκόσμια live εμπειρία επιστρέφει με full lineup στην Ελλάδα και το Temple στις 12 Σεπτεμβρίου.

Από το συγκλονιστικό τους ντεμπούτο το 2010, που συνδύαζε εξαιρετικά τα krautrock motoric beats έως την post punk αποδόμηση, στο αποκαλυπτικό «Zeros» (2012) που οδήγησε στην κυκλοφορία του «Deeper» (2014) και σηματοδότησε μια νέα εποχή για τους The Soft Moon όπου τα φωνητικά και ο στίχος έλαβαν πολύ ισχυρότερη θέση και βγήκαν στο προσκήνιο, στο άκρως αφηγηματικό και προσωπικό «Criminal» και τους The Soft Moon να επιστρέφουν στην Ελλάδα για να μας το παρουσιάσουν μαζί με παλιότερα κομμάτια τους. 

Ο Δημήτρης Παπαδάτος βρίσκεται πίσω από το εξαιρετικό πρότζεκτ Jay Glass Dubs. Μουσικός και συνθέτης με έδρα την Αθήνα που κατάφερε με το τελευταίο του άλμπουμ να αποσχολήσει μεγάλα μουσικά μέσα από το Pitchfork μέχρι το WIRE και το MOJO.

Πόρτες: 21:00

EXPORT MUSIC