Εσείς να πάτε αλλού (και δεν θα ντραπώ τώρα)

 
OPINIONS

Απόψε λέω να βρεθώ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα σας ζητήσουν τα παιδιά σας (Δημοτικού, άντε Γυμνασίου, όχι πολύ μεγαλύτερα) να τα πάτε (και να τα αφήσετε μόνα τους) το βράδυ με το αυτοκίνητο.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ήδη γνωρίζω τρεις μαμάδες που ετοιμάζονται μέσα στο μαύρο χάλι και τη βαρεμάρα...

Είναι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, μία μεγάλη συναυλία, ένα φεστιβάλ στην ουσία, που μαζεύει χιλιάδες κόσμο. Ως επί το πλείστον πιτσιρικαρία, αλλά εντάξει, πηγαίνουν και κάποιες μεγαλύτερες ηλικίες. Εμπορικά ονόματα παίζουν, αλλά μοιάζει τόσο σαν γιορτή που αξίζει να το ζήσεις, έστω και για λίγο (δεν σας λέω να πάτε και για ώρες).

Στη σκηνή θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik, ενώ special guests της αποψινής βραδιάς θα είναι οι Marcus & Martinus, ένα σκανδιναβικό ντουέτο που απευθύνεται σε εφήβους. Ενας μικρός χαμός με αυτούς πάντως αναμένεται να γίνει, σκεφτείτε πως στην προηγούμενη συναυλία τους στη Μαλακάσα, τον Ιούνιο, κάποιοι είχαν στηθεί απ΄ έξω, από το πρωί.

Καταλαβαίνω πως τα περισσότερα ονόματα δεν τα υπολογίζετε, εκτός φυσικά από τον Αργυρό με τα «Ξημερώματα», αλλά πιστέψτε με τα υπολογίζουν όλοι (μα όλοι) οι πιτσιρικάδες. Δεν σας φταίω εγώ...

«Η περσινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι αξέχαστη σαν την πρώτη σου χυλόπιτα» λένε... Δεν έχει την πλάκα του; Ελα, μην σας πιάνει το σοβαρό σας τώρα. 

Διαβάστε ΕΔΩ λεπτομέρειες,

OPINIONS