Import Music

Ένα ξεχωριστό ντουέτο στο νέο τζαζ Club της Αθήνας

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

14/09/2019


__ Χώρος

Jazzèt Cafè

 Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 5 ευρώ

 

Ο κιθαρίστας και συνθέτης Λευτέρης Χριστοφής, συμπράττει με τον εκλεκτό σαξοφωνίστα, συνθέτη και συγγραφέα Gilad Atzmon στο Jazzét Café, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μία νέα καλλιτεχνική συνεργασία που αποβλέπει στην ηχογράφηση του Christofis Group, τον Ιανουάριο 2020 με τη συμμετοχή νέων αλλά και παλαιότερων μουσικών στην έως τώρα προσωπική δισκογραφία του Λευτέρη Χριστοφή.

O Gilad Atzmon, με διεθνή καριέρα έχει συνεργασθεί  και ηχογραφήσει με τους Ian Dury and the Blockheads, Sinnead O’ Connor, Paul McCartney, Pink Floyd και με τους Orient House έχει εκδώσει το τελευταίο του άλμπουμ «The Spirit of Train».

Ο Λευτέρης Χριστοφής, με συνεργασίες όπως οι Dominique Di Piazza, Chico Freeman, Paul Wertico, Jeff Berlin, έχει χαρακτηριστεί ως τζαζ κιθαρίστας με «Grecian Guitar Style» και πρόσφατα κυκλοφόρησε το 4ο προσωπικό του άλμπουμ «ManTis».

Ένα contemporary style duet που αναδεικνύει την προσωπική τεχνική και ήχο των δύο καλλιτεχνών σε μοντέρνες τεχνοτροπίες αυτοσχεδιασμών με πηγαίο λυρισμό και τελετουργική ατμόσφαιρα.

Κρατήσεις: 210 - 5815626

IMPORT MUSIC