Import Music

Τελικά το Folk είναι Rock;

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

28/09/2019


__ Χώρος

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

 Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη


__ Εισιτήρια

Είσοδος 5€ με μπύρα / κρασί, 6€ με ποτό.

 

Το μουσικό σχήμα «Πεντάηχον», ανεβαίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στο Γυάλινο Up Stage με το project « Folk is Rock».

Η μπάντα συστάθηκε και συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό στα τέλη του 2014 και απαριθμεί μέχρι τώρα εκατοντάδες συνεργασίες με πολιτιστικούς φορείς και μουσικά φεστιβάλ στην Αθήνα, την επαρχία αλλά και το εξωτερικό. Η εκτενής μελέτη της πλειονότητας των μουσικών ηχοχρωμάτων ανά την Ελλάδα αποτελεί διαρκή αναζήτηση για το σχήμα, με αποκορύφωμα την έμπνευση για σύνθεση.

Ένα σχήμα με παραδοσιακή ταυτότητα και progressive folk χαρακτήρα σε ένα ιδιαίτερο project που καταρρίπτει τα στερεότυπα της παραδοσιακής μουσικής και την γεφυρώνει με την world, ethnic και jazz, τονίζοντας πτυχές της, όπως η ενορχήστρωση, ο αυτοσχεδιασμός, η δεξιοτεχνία και το συναίσθημα.

Το «Πεντάηχον», ύστερα από την ψηφιακή κυκλοφορία του live album «Folk is Rock» και στο πλαίσιο του ομώνυμου project του, κάνει στάση στην σκηνή του Γυάλινου UpStage το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Πεντάηχον:

Πέντε ήχοι, πέντε άνθρωποι, πέντε προσωπικότητες. Με μια κοινή συνιστώσα. Την ανάγκη για έκφραση, πειραματισμό, σύνθεση και μουσική συνύπαρξη στον χώρο της λαϊκής κουλτούρας και της ζώσας παράδοσης των Ελλήνων.

Ώρα έναρξης: 22:00

IMPORT MUSIC