Import Music

Πρώην και νυν μαζί για τα 40 χρόνια

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

02/11/2019


__ Χώρος

Κύτταρο

 Αχαρνών και Ηπείρου


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 10 ευρώ

 

Οι Magic De Spell έχουν επέτειο και γιορτάζουν στις 2 Νοεμβρίου στο Κύτταρο.

Η πρώτη πρόβα έγινε στα τέλη του 1979, το όνομα δόθηκε την άνοιξη του 1980 και οι Magic De Spell έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου στην Αθήνα, σαν αγγλόφωνη μπάντα.

Η ελληνόφωνη περίοδος του γκρουπ άρχισε το 1993 με το άλμπουμ «Διακοπές στο Sarajevo», σε παραγωγή του JJ Burnell (μπασίστα των "Stranglers"). Έγιναν ευρύτερα γνωστοί με τη διασκευή τους στο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα «Ο Μαθητής» και στη συνέχεια χάρη στο αντιπολεμικό τραγούδι τους  «Sarajevo (Φώναξε)». Με το συγκεκριμένο, συμμετείχαν στις μεγάλες αντιπολεμικές συναυλίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Από τη δημιουργία τους μέχρι και σήμερα, οι Magic de Spell έχουν πραγματοποιήσει  περισσότερες από χίλιες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στις 2 Νοεμβρίου μας καλούν στο Κύτταρο μαζί με τους ... «πρώην» τους:

ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΝΙΚΟ ΜΑΙΝΤΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΑΡΛΑΤΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ PIXEL, ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟ.

Μαζί με τους, (για δεκαετίες) συνοδοιπόρους τους:

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ, PANX ROMANA, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΛΙΟΥΜΗ (Υπόγεια Ρεύματα),ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (Ενδελέχεια), ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΑΛΑΝΑΚΗ (Απροσάρμοστοι), ΜΙΜΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ (Τσοπάνα Rave), ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, LEAST CONCERN, TOMMIE BOUZIANIS (Astrodot, Παρθενογενεσις, X-Mandarina Duck) και ART TELEPATHS.

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00 / ΕΝΑΡΞΗ: 22.00

IMPORT MUSIC