Import Music

Οι Nto Diesi και ο Απόστολος Μόσιος στη μουσική σκηνή Σφίγγα

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

07/11/2019, 14/11/2019


__ Χώρος

Σφίγγα

 Ζωοδόχου Πηγής & Κιάφας 13, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Είσοδος σε τραπέζι: 13€ με κρασί ή μπύρα

 

Οι τρεις καλλιτέχνες στις 7 και 14 Νοεμβρίου ανεβαίνουν στη μουσική σκηνή με την παράσταση «Πάμε Παρέα».

Οι Nto Diesi, της Πένυς Ραμαντάνη και του Δημήτρη Νίτη, συναντούν στη σκηνή της Σφίγγας τον Απόστολο Μόσιο. Έχοντας στις αποσκευές τους, δύο ολοκαίνουργιους δίσκους, το «Δε φοβάμαι το αύριο» για τους Nto Diesi και το «Βεγγαλικό» για τον Απόστολο Μόσιο, που κυκλοφορούν αμφότεροι από το Ogdoo Music Group, θα ξεδιπλώσουν επί σκηνής το πολύπλευρο ταλέντο τους ενώνοντας τις δημιουργικές τους δυνάμεις.

Η Πένυ Ραμαντάνη, αν και νεότατη, μετρά ήδη μια πλούσια καριέρα είκοσι ετών ως ερμηνεύτρια και στιχουργός των ΟΝΑΡ, ο Δημήτρης Νίτης ο προικισμένος συνθέτης των Nto Diesi τυγχάνει και εξαιρετικός κιθαρίστας, ένας από τους πιο σημαντικούς που διαθέτουμε και ο Απόστολος Μόσιος, μουσικός, δημιουργός και ερμηνευτής, διαθέτει εκτός των άλλων μια μεγάλη φωνή που εντυπωσιάζει.

Η συντροφιά των τριών, με αφορμή αυτή τη συνεύρεση έγραψε, ένα πολύ όμορφο, τρυφερό και αισιόδοξο τραγούδι το «Πάμε Παρέα» προετοιμάζοντας το έδαφος για τις δύο Πέμπτες του Νοέμβρη, που για όσους τις ζήσουν θα φαντάζουν Παρασκευές.

Ώρα έναρξης: 21.30

IMPORT MUSIC