Export Music

«Τρελός για σένα» και ένα show που θέλουμε να δούμε

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

14/12/2019


__ Χώρος

Fuzz club

 Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Μοσχάτο


__ Εισιτήρια

25 ευρώ (προπώληση) - 30 ευρώ (ταμείο)

 

Με νέα τραγουδίστρια και το μεθυστικό κοκτέιλ ήχων τους, οι Hooverphonic επιστρέφουν στην Αθήνα στις 14 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club.

Η βελγική μπάντα, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ευρωπαϊκό μουσικό στερέωμα, κατέχει μια ιδιαίτερη θέση και στις δικές μας καρδιές, με πιο πρόσφατη απόδειξη την εξαιρετική εμφάνισή τους στο Release Athens, τον περασμένο Ιούνιο.

Υπεύθυνοι για μερικές από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει τα τελευταία 25 χρόνια, οι Alex Callier και Raymond Geerts έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν με μοναδικό τρόπο στοιχεία από alternative rock, electro-pop, trip-hop, dream-pop με μία ρομαντική κινηματογραφική αισθητική.

Παραθέτουν δισκογραφικά και επί σκηνής, πολυποίκιλες επιρροές τους, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα που ζητά ο καθένας σε μια συναυλία. Την ίδια στιγμή, το μεγάλο «όπλο»  τους είναι μια νέα τραγουδίστρια, η 18χρονη Luka Cruysberghs.

O τελευταίος δίσκος τους, «Looking For Star», ο 10ος της καριέρας τους, κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, χαρίζοντάς μας πανέμορφα singles.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

EXPORT MUSIC