Import Music

Σίγουρα έχετε τραγουδήσει Γιώργο Καζαντζή

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

06/11/2019


__ Χώρος

Μέγαρο Μουσικής

 Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας


__ Εισιτήρια

Από 15-50 ευρώ

 

Τα τραγούδια του συνθέτη Γιώργου Καζαντζή, θα «πλημμυρίσουν» το Μέγαρο Μουσικής στις 6 Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Καζαντζής, είναι ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της νέας γενιάς. Ο ίδιος δημιουργικός και πολυγραφότατος, έρχεται με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει στο Μέγαρο Μουσικής. «Ήτανε αέρας», «Μυστικό», «Χειμωνανθός», «Το πέταγμά σου», «Φωτιά κι αλμύρα», «Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος», «Μέλισσες» κ.α. είναι κάποια από τα οποία θα ακουστούν στη συναυλία του.

Σημειώστε ονόματα: Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Λιζέτα Καλημέρη και Σόνια Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του. Το πρόγραμμα της συναυλίας ανοίγει  με την Κική Δημουλά να διαβάζει από βίντεο τα ποιήματά της «Πέρασα», «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», «Μαύρη γραβάτα», «Χαίρε ποτέ» και την ορχήστρα να την συνοδεύει με τα οργανικά κομμάτια «Ανοιξιάτικη ρομάντζα» και «Ναντίν» από την δισκογραφική τους δουλειά «Μικρή σουίτα».

Η συναυλία θα κλείσει με τραγούδια του συνθέτη σε στίχους Μάνου Ελευθερίου από την δισκογραφική τους συνεργασία και τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, ως αφιέρωμα στους δύο αυτούς μεγάλους με τους οποίους ο Γιώργος Καζαντζής υπήρξε συνεργάτης και στενός φίλος.

Ώρα 20.30

Εισιτήρια ΕΔΩ:

IMPORT MUSIC