Αρχίζω και αναρωτιέμαι, λες να είμαι εντελώς φλώρος;

 
OPINIONS

Εμείς οι ρομαντικές ψυχές θα πάμε στον Eros, έχετε πρόβλημα;

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Την Παρασκευή ο Ιταλός Eros Ramazzotti παίζει στο Tae Kwon Do. Καταλαβαίνετε τι χαμός αναμένεται, το γνωρίζετε άλλωστε δεν χρειάζεται να σας το πω. Άλλωστε τα εισιτήρια καθήμενων έχουν ήδη εξαντληθεί και η πώληση συνεχίζεται μόνο για όρθιων, στην αρένα - αγοράστε τα εισιτήρια κατευθείαν από το Loaded, ΕΔΩ.

Τον είχα δει live τον Eros ξανά στην Πάτρα. Ταξίδευσα επί τούτου, δεν θυμάμαι τώρα στο πλαίσιο ποίου φεστιβάλ έγινε η συναυλία (το βρήκα: Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης), αλλά ξεκίνησα να πάω να τον δω. Καλοκαίρι του 2006, ήμασταν ακόμα στις εποχές της ευμάρειας. Πήγα ως αποστολή της Ελευθεροτυπίας. Σταμάτησα σε ένα βενζινάδικο να βάλω βενζίνη και να κόψω τιμολόγιο, πήγα να δώσω τα στοιχεία, «τα έχουμε» μου απαντάει ο κύριος εκεί, που να φανταστώ τότε για το πάρτι...

Μια χαρά ήταν ο Eros, άλλωστε έχει πολλά κομμάτια να παίξει, πολλές επιτυχίες να παρουσιάσει. Για εμάς τους ρομαντικούς εννοείται (όχι για εσάς). Εχει ετοιμάσει μάλιστα, όπως λέει, ένα «οπτικοακουστικό θέαμα» αν και οι (ως επί το πλείστον) γυναίκες που θα βρίσκονται εκεί (υπολογίζω) αλλού θα έχουν τα μάτια τους (υποθέτω). Κάτι σαν τα κορίτσια της φωτογραφίας από τη σελίδα του Eros στο Facebook. 

H συναυλία ξεκινά στις 10 το βράδυ ακριβώς. Πάρτε με τηλέφωνο να τα πούμε από κοντά.

Δύσκολη βραδιά ρε γμτ η Παρασκευή, έχει ακόμα Eric Burdon, Ganf Of Four, Calypso Rose (καταπληκτική) και πολλά ακόμα (ΕΔΩ).

Αρχίζω και αναρωτιέμαι, πάντως, λες να είμαι εντελώς φλώρος; (μην τύχει και απαντήσει κανείς σας, «είσαι»)...

OPINIONS