Import Music

Steve Tesser, Ναταλία Κωτσάνη και Βασίλης Νανούρης ενώνουν τις δυνάμεις τους

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

25/10/2019


__ Χώρος

Κύτταρο

 Αχαρνών και Ηπείρου


__ Εισιτήρια

8 ευρώ

 

Οι τρεις καλλιτέχνες συμμετέχουν στο MICROFEST 2019 την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο Κύτταρο.

Τρεις τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς παρουσιάζουν τρεις δισκογραφικές δουλειές γεμίζοντας το Κύτταρο με το στίχο και τις μελωδίες τους αλλά και πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Ο ιταλός δεξιοτέχνης της ηλεκτρικής κιθάρας Steve Tesser, με τον Άκη Αμπράζη στο μπάσο και τον Άκη Γαβαλά στα drums, παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Μη με ξυπνάς», καθώς και ροκ μελωδίες και πασίγνωστα ακούσματα σε διασκευές.

Ο ανατρεπτικός Βασίλης Νανούρης συμπράττει με τους Love in Sadness της παλιάς, καλής, ελληνικής ροκ σκηνής και παρουσιάζει τραγούδια τους, ανέκδοτο υλικό από το πρώτο του άλμπουμ, αλλά και δυναμικές διασκευές.

Η καταξιωμένη στο χώρο της world μουσικής Ναταλία Κωτσάνη, με τον Άρη Τσουκαντά στα drums, τον Άκη Αμπράζη στο μπάσο και το Χρήστο Σπυράτο στην κιθάρα, παρουσιάζει υλικό από το δεύτερο προσωπικό δίσκο της με τίτλο «Άνθη του Κενταύρου» καθώς και διασκευές τραγουδιών από διάφορα μέρη του κόσμου, με διάθεση αυτοσχεδιαστική και πειραματική.

Ένα micro-φεστιβάλ, πολύχρωμο, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να αποτελεί ένα μόνιμο βήμα νέων δημιουργών, με ηχοχρώματα άλλοτε ηλεκτρικά κι άλλοτε ακουστικά, άλλοτε θορυβώδη κι άλλοτε μελωδικά, με rock αλλά και world πινελιές.

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00 

IMPORT MUSIC