Δείτε δωρεάν τον Enrique Iglesias (αλλά) στη Θεσσαλονίκη

Το Loaded.gr ασχολείται με τις συναυλίες στην Αθήνα εκτός και αν γίνονται μεγάλα live και αλλού (κερδίστε προσκλήσεις).

BREAKING
 

Το Loaded.gr ασχολείται με τις συναυλίες στην Αθήνα εκτός και αν γίνονται μεγάλα live και αλλού (κερδίστε προσκλήσεις).

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου λοιπόν ο Enrique Iglesias θα παίξει στο PAOK Sports Arena. Πηγαίνει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και αν κρίνουμε από αυτό που ζήσαμε πέρυσι στην Αθήνα, ετοιμαστείτε για ένα πραγματικά πολύ μεγάλο live. Ο άνθρωπος είναι άπαιχτος στη σκηνή.

Τα εισιτήρια που απομένουν είναι λίγα, οπότε πρέπει να βιαστείτε όσοι δεν θέλετε να μείνετε απ΄ έξω γιατί σύντομα θα γίνει sold out. Το Loaded.gr σας προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για να ακούσετε και να δείτε ζωντανά αυτό το Latin αστέρι να τραγουδάει τα Bailamos, Rhythm Divine, Be With You αλλά και τα Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Move To Miami ή το τελευταίο I Do not Dance (Without You).

Αλλωστε η περιοδεία του λέγεται «All The Hits Live» και περιλαμβάνει ένα σύγχρονο stage και πολλά ειδικά εφέ με δυο σκηνές συνολικού εμβαδού 600m2, ένα φωτεινό τείχος LED των 500m², που σημαίνει δύο φορές περισσότερο φως και πυροτεχνικά εφέ. Επιπλέον, μία νέα τεχνολογία λέιζερ έρχεται ειδικά από την Αμερική συνοδευόμενη από ήχο δύο φορές ισχυρότερο.

Εισιτήρια στο VIVA.gr. από 38€ έως 78€ αλλά εσείς, καλύτερα, στείλτε μας ένα mail στο [email protected]  γράψτε μας γιατί σας αρέσει ο Enrique και οι δύο πιο ευφάνταστες απαντήσεις θα κερδίσουν τις διπλές προσκλήσεις.

BREAKING MUSIC