Export Music

Η Dulce Pontes στο Christmas Theater

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

04/12/2019


__ Χώρος

Christmas Theater

 Λεωφόρος Βεΐκου 137, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Από 13 έως 58 ευρώ

 

Η ντίβα της Μεσογείου, φέρνει τα τραγούδια της θάλασσας στις 4 Δεκεμβρίου.

Η διάσημη ερμηνεύτρια από την Πορτογαλία, με την χαρακτηριστική, μελωδική, γεμάτη πάθος φωνή της, είναι η καλλιτέχνης που έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «ιέρειας του fado», της πλούσιας μουσικής παράδοσης της πατρίδας της, την οποία η ίδια κατάφερε να ξαναζωντανέψει επαναφέροντάς τη στο διεθνές προσκήνιο . Αναμειγνύοντας το παραδοσιακό φάντο με σύγχρονα μουσικά στοιχεία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα νέο είδος μουσικής, που τοποθετείται στον ευρύτερο χώρο της world music και έχει αποκτήσει πιστούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η φωνή της Dulce Pontes δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένο στιλ ούτε μέσα σε κάποια σύνορα–πλαίσια. Η φωνή της και ο τρόπος που τραγουδάει είναι από μόνα τους ένα είδος μουσικής.

Το ντουέτο της με τον Αντρέα Μποτσέλι στο “O Mare e Tu” αλλά και το διάσημο «Cancao Do Mar», έχουν απογειώσει την καριέρα της. Όμως η Ντούλτσε Πόντες δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Σε μια βραδιά που ετοιμάζει ειδικά για το Ελληνικό κοινό θα παρουσιάσει διάσημα τραγούδια της θάλασσας, τραγούδια της Αμάλια Ροντρίγκεζ, του Σαρλ Αζναβούρ, του Λέοναρντ Κοέν, του Ένιο Μορικόνε κ.α.

Ώρα έναρξης: 20:00

EXPORT MUSIC