Import Music

Οι The Big Nose Attack παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

15/11/2019


__ Χώρος

Gazarte

 Βουτάδων 34 Γκάζι


__ Εισιτήρια

Ελεύθερη Είσοδος

 

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο Roof Stage του Gazarte

Οι The Big Nose Attack επιστρέφουν δισκογραφικά με το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους, «Deader Than Disco» (Ikaros Records 2019), το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει κάτι το ακραία παλιομοδίτικο, καθώς είναι γεμάτο από ξεχασμένες μουσικές επιρροές. Blues, funk, soul, είναι κυρίως αυτές οι μουσικές με τις οποίες οι The Big Nose Attack μεγάλωσαν και για χάρη τους έπιασαν τα όργανα, στο επίσης αναχρονιστικό Μπραχάμι Αττικής που ζούνε.

Το σίγουρα φρέσκο κομμάτι της κυκλοφορίας είναι ο ανανεωμένος ήχος και η πληθωρική ενορχήστρωση που για πρώτη φορά τολμάει το ντουέτο. Rock bass lines, funky πνευστά και blues γυναικεία φωνητικά, είναι μερικές από τις νέες προσθήκες που χαρακτηρίζουν τα τραγούδια του νέου δίσκου, όπως και θα τις απολαύσετε ζωντανά στη σκηνή του Gazarte, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, καθώς τη μπάντα θα πλαισιώνει μια αρμάδα από τρομερούς session μουσικούς.

The Big Nose Attack Bio:

Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) και Little Tonnie (τύμπανα) δημιούργησαν τους The Big Nose Attack το 2011, μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με «ατίθασα» rock riffs, ατενίζοντας τα 70s.

Μερικά χρόνια αργότερα, το συγκρότημα θεωρείται ένα από τα πιο ενεργά εγχώρια μουσικά σχήματα, μετρώντας ήδη τέσσερις Ευρωπαϊκές περιοδείες με εμφανίσεις σε αξιόλογα venues και φεστιβάλ (Suwalki Blues Festival, Bialystok Jesien z Bluesem, Φαρμα Projekt, the Lost Dogs Festival), υπεράριθμες εγχώριες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα (Rockwave Festival 2015 μαζί με Black Keys και Black Angels, Resistance, Fuzztastic Planet και Los Almiros Festival), αλλά και σαν opening act σε κορυφαία ονόματα (Blue Oyster Cult, Clutch, Blues Pills, Fuzztones) .

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00 / Ώρα έναρξης: 22.00

IMPORT MUSIC