Export Music

Η Patricia Barber, για πρώτη φορά στην Αθήνα

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

30/11/2019


__ Χώρος

Gazarte

 Βουτάδων 34 Γκάζι


__ Εισιτήρια

Προπώληση: Όρθιοι - 18€ // Ζώνη Γ’ - 23€ // Ζώνη Β’ - 30€ // Ζώνη Α’ - 38€ Ταμείο: Όρθιοι - 20€ // Ζώνη Γ’ - 25€ // Ζώνη Β’ - 32€ // Ζώνη Α’ - 40€

 

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η χαρισματική τραγουδοποιός, ανεβαίνει στη σκηνή του Gazarte για να μας ταξιδέψει στα σύγχρονα μονοπάτια της τζαζ σκηνής, με το μοναδικό στιλ και την ξεχωριστή φωνή της.

Η δημιουργικά ανήσυχη τραγουδοποιός και πιανίστρια από το Σικάγο Patricia Barber, έχοντας επιρροές από Debussy, Ravel, Reynaldo Hahn, και Fauré, έχει διαμορφώσει από την αρχή της καριέρας της τον δικό της αυθεντικό ήχο, που δικαίως χαρακτηρίζεται ως «modern cool».

Η μουσική και η ποίηση αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και για αυτό το λόγο ο ήχος της είναι ένα κράμα ποιητικής αρτιότητας και μουσικής καινοτομίας. Από το 2006 με τον δίσκο της Mythologies, από τη Blue Note Records, έως το πρόσφατο άλμπουμ Higher που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, κατορθώνει να αποθεώνεται από τους λάτρεις αυτού του είδους μουσικής, για την φαντασία και το ταλέντο της.

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00 / Ώρα έναρξης: 22.00

EXPORT MUSIC