Import Music

Dan Costa και Carlo Muscat στο Jazzét Café

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

25/10/2019


__ Χώρος

Jazzèt Cafè

 Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 5 ευρώ

 

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το Jazzét Café, υποδέχεται ένα ευρωπαϊκό ντουέτο υψηλών προδιαγραφών του πιανίστα και συνθέτη Dan Costa και του σαξοφωνίστα από την Μάλτα, Carlo Muscat.

O Ιταλοπορτογαλικής καταγωγής πιανίστας Dan Costa, που γεννήθηκε στο Λονδίνο, είναι διεθνώς αναγνωρισμένος αφού τον Ιανουάριο του 2016, κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ "Suite Três Rios" στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και επικράτησε στη 1η θέση στο iTunes Jazz Chart, στο Top 10 σε όλα τα είδη της Πορτογαλίας, στην 1η θέση στο CMJ Top Adds Chart στις ΗΠΑ ενώ ήταν στα 10 κορυφαία άλμπουμς για αρκετές εβδομάδες στην Roots Music Report. Ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς για το Down Beat Magazine, πέτυχε κριτικές από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, ο Καναδάς και η Βραζιλία.

Ο μελωδικός πιανίστας Dan Costa θα συμπράξει μουσικά με τον σαξοφωνίστα Carlo Muscat για να παρουσιάσει το τελευταίο του άλμπουμ "Skyness” αλλά και άλλες πρωτότυπες συνθέσεις  από το ρεπερτόριο των δύο μουσικών, που κυμαίνονται από τη σύγχρονη αμερικανική τζαζ μέχρι τη βραζιλιάνικη Bossa Nova.

Ώρα έναρξης: 22:30

Κρατήσεις: 210 - 5815626

IMPORT MUSIC