Import Music

Κάθε Δευτέρα και μια ιστορία από τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

16/12/2019, 23/12/2019, 30/12/2019


__ Χώρος

Faust

 Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11


__ Εισιτήρια

Τιμή εισόδου: 8 ευρώ

 

Από τις 18 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στη σκηνή του Faust με καλεσμένους έκπληξη.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος ανεβαίνει για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Faust με σκοπό να κάνει τις Δευτέρες μας ξεχωριστές.

Μία θεματική μουσική παράσταση με τον ίδιο επί σκηνής στο πιάνο του να τραγουδά και να παίζει, ξεδιπλώνοντας προσωπικές ιστορίες μέσα από τραγούδια δικά του, αλλά και σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Κάθε ιστορία έχει φυσικά και κάποιον πρωταγωνιστή.

Κάθε Δευτέρα, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με καλεσμένους έκπληξη - μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές, συνεργάτες και συνοδοιπόρους του Γιάννη μέσα στα χρόνια, θα μας αφηγηθούν μέσα από τα τραγούδια, τις πιο προσωπικές τους στιγμές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ

Σε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της κάθε βραδιάς ο στιχουργός, ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Αντώνης Ανδρικάκης θα υποδέχεται και θα παρουσιάζει τους καλεσμένους, βοηθώντας τους να ξετυλίξουν το νήμα της δικής τους ιστορίας, μέσα από διαδραστικές ερωτήσεις και συζήτηση μπροστά στο κοινό.

Συμμετέχουν επίσης τρείς εξαιρετικοί σολίστ μουσικοί και δύο νέες τραγουδίστριες: η Μυρτώ Ναούμ και η Δήμητρα Μπουλούζου, τραγουδώντας όλοι μαζί και ψάχνοντας για κάτι που ως το τέλος της βραδιάς θα μας έχει ενώσει.

Ώρα έναρξης: 21:30

IMPORT MUSIC