Import Music

Μια βραδιά αφιερωμένη στον πρίγκιπα του ελληνικού Rock

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

10/11/2019


__ Χώρος

Σταυρός του Νότου

 Θαρύπου 37 Νέος Κόσμος


__ Εισιτήρια

Ελεύθερη Είσοδος - Απαραίτητη η κράτηση θέσης

 

Το album «Εξακρίβωση» σε ποίηση του Παύλου Σιδηρόπουλου και μουσική του Δημήτρη Καρρά, παρουσιάζεται στον Σταυρό του Νότου την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Η «Εξακρίβωση», είναι μία μοναδική δισκογραφική εργασία που βασίζεται στη μελοποίηση των ποιημάτων του Παύλου Σιδηρόπουλου, από τον συνθέτη Δημήτρη Καρρά και την ερμηνεία τους από μια ομάδα εξαιρετικών και αγαπημένων ερμηνευτών.

Στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, θα στηθεί μια τρίωρη μουσική παράσταση - παρουσίαση του νέου album που κυκλοφορεί σε cd και ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και σε LP από την B_OtherSide.

Θα τραγουδήσουν με σειρά εμφανίσεως: Λεωνίδας Μπαλάφας, Φοίβος Δεληβοριάς, Ορφέας Περίδης, Νατάσα Καμπαστάνα, Βιολέτα Ίκαρη, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Δημήτρης Καρράς, Σωτήρης Καλυβάτσης και Back Pages.

Ο δίσκος «Εξακρίβωση», περιέχει 13 μελοποιημένα ποιήματα και 5 απαγγελίες ποιημάτων του Παύλου Σιδηρόπουλου. Τα ποιήματα αυτά (μεταξύ πολλών άλλων του δημιουργού) κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά σε βιβλίο με τίτλο «Έχω μια θλίψη για τα μακρινά αριστουργήματα» από τις εκδόσεις OPPORTUNA.

Ώρα έναρξης: 20:30

IMPORT MUSIC