Import Music

Η Γλυκερία στο Χαμάμ

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

08/11/2019, 15/11/2019


__ Χώρος

ΧΑΜΑΜ

 Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα


__ Εισιτήρια

 

Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας της μουσικής σκηνής, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί για δύο βραδιές στις 8 και 15 Νοεμβρίου.

Στο Χαμάμ η Γλυκερία θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στους μεγάλους συνθέτες του ρεμπέτικου τραγουδιού σε επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη.

Ο Βαγγέλης Παπάζογλου (Κάτω στα λεμονάδικα, Πέντε χρόνια δικασμένος, Η μπαμπέσα) ήταν ένας από τους κορυφαίους προπολεμικούς ρεμπέτες. Αυτοδίδακτος μουσικός, ο οποίος συνθέτει ανεπανάληπτες και πρωτότυπες μελωδίες που χαρακτηρίζουν το έργο του από την πρώτη κιόλας ενασχόληση του με τη μουσική. Τη βραδιά θα προλογίσει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας.

Ο Κώστας Σκαρβέλης, (Τράβα ρε μάγκα και αλάνι, Το γλυκό φιλί, Μη μου λες γιατί ξεχνάω) ήταν ο πρώτος καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας Columbia. Ξεκίνησε παίζοντας όλα τα είδη μουσικής, αφοσιώθηκε όμως στο ρεμπέτικο κάνοντας μεγάλες συνεργασίες τόσο ως μουσικός όσο και ως τραγουδιστής. Τη βραδιά θα προλογίσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Μανιάτης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια λαïκά – έντεχνα και παραδοσιακά, από το πλούσιο ρεπερτόριο της μεγάλης ερμηνεύτριας. Συμμετέχει ο Θοδωρής Μέρμηγκας και μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.

Τηλ. κρατήσεων: 210 34 21 212

 

 

IMPORT MUSIC