Import Music

Οι Skull & Dawn ζωντανά στην Αθήνα

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

23/11/2019


__ Χώρος

Temple Athens

 Ιάκχου 17


__ Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου: 6€ (μόνο στο ταμείο)

 

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου οι αειθαλείς Skull & Dawn έρχονται στο Temple Athens

Οι Skull & Dawn επιστρέφουν και ήρθε η ώρα για τους μυημένους να αναθαρρήσουν και τους αμύητους να γοητευτούν. Η americana dark folk / country του κουιντέτο από την Αθήνα, ποτισμένη σε bourbon και μπαρούτι κάνει τα περάσματά της από τον Αμερικανικό Νότο, με την ίδια ευκολία που αναδεικνύει τις επιρροές της από τον folk ήχο που αγάπησαν και αγαπούν και εξιστορεί περίτεχνα ιστορίες φόνου και προδοσίας, με έναν μακάβριο και σαρκαστικό τόνο που τους κάνει να ξεχωρίζουν από το 2001.

Φυσική συνέχεια του ιστορικού σχήματος των Defile Des Ames, οι Skull & Dawn διανύουν εδώ και κάτι λιγότερο από 20 χρόνια, μια πορεία γεμάτη ανησυχίες και αναζητήσεις κάθε τύπου, που τελικά τους φέρνει το 2010 σε ένα καλλιτεχνικό πέρασμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που θα τους προσδώσει την ηχητική ταυτότητα που φέρουν μέχρι και σήμερα.

Φροντίζοντας να παραμένουν ενεργοί σε κάθε επίπεδο, οι Skull & Dawn μοιράζονται με κάθε ευκαιρία τις ιστορίες τους με το κοινό, σε χώρους που ποικίλουν από venues χωρητικότητας εκατοντάδων ανθρώπων ως και μικρά μπαρουτοκαπνισμένα bars, με όχημα την δική τους διαφορετική άποψη για την μουσική.

Πόρτες: 21:00

IMPORT MUSIC