Classical & Opera

H Μαρία Κάλλας με την βοήθεια της τεχνολογίας ανεβαίνει στη σκηνή

CLASSICAL & OPERA

__ Ημερομηνία

11/11/2019, 12/11/2019


__ Χώρος

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

 Πειραιώς 254, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Οι συναυλίες είναι sold out

 

Στις 11 και στις 12 Νοεμβρίου στον Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος θα παρουσιαστεί ένα μοναδικό υπερθέαμα συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η θρυλική ντίβα της Όπερας, Maria Callas “επιστρέφει” στη σκηνή 45 χρόνια μετά, μέσω της σύγχρονης ολογραφικής ψηφιακής και λέιζερ υψηλής τεχνολογίας και το κοινό έχει πλέον την ευκαιρία για μια πρωτόγνωρη εμπειρία: Να απολαύσει τη μοναδική Maria Callas “ζωντανά” σε συναυλία!

Η παράσταση Callas In Concert προσφέρει στο θεατή του σήμερα τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μία αναπαράσταση της μοναδικής ερμηνείας της Callas επί σκηνής, αυτής που την ανέδειξε σε θρύλο της Όπερας.

Με αυτόν τον μοναδικά καινοτόμο και πρωτότυπο τρόπο, μπορεί κανείς να ζήσει μια παράσταση της Ντίβας, να εκστασιαστεί όπως οι προηγούμενες γενιές από την ανυπέρβλητη ικανότητά της να συνδέεται με το κοινό της και να παρασυρθεί από την έμφυτη δραματουργία και το πάθος της,  με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Όλα αυτά με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που πλαισιώνει την παράσταση της μεγάλης ερμηνεύτριας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Eimear Noone, στις 11 & 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα, «Θέατρον», Αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».                 

H BASE Hologram, η κορυφαία εταιρεία δημιουργός περιεχομένου ζωντανής ψυχαγωγίας, αξιοποιεί την τεχνολογία των ολογραφικών ταινιών για την παραγωγή συναυλιών και ειδικεύεται στη δημιουργία θεαμάτων μέσω της ολογραφικής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας μια φωτορεαλιστική, τρισδιάστατη απόδοση, δίνoντας στους θεατές τη δυνατότητα να συνδεθούν βιωματικά με το περιεχόμενο της ζωντανής παράστασης. Στη δημιουργία έχει συμβάλλει η Warner Classics διαθέτοντας όλες τις ηχογραφήσεις με τη φωνή της Maria Callas που έχει στην κατοχή της.

Και οι δύο βραδιές είναι sold out

 

CLASSICAL & OPERA