Επιλέγουμε 15 (διαφορετικού, ύφους) συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Weekend Spins: Το Loaded.gr σας προτείνει για το weekend μία συναυλία (ή και περισσότερες) από κάθε μουσικό είδος...

BREAKING
 

Weekend Spins: Το Loaded.gr σας προτείνει για το weekend μία συναυλία (ή και περισσότερες) από κάθε μουσικό είδος...

Rock

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το «Wild Thing»; Το Σάββατο οι Troggs θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή του Gagarin 205 φέρνοντας μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο πολυδιασκευασμένες επιτυχίες των ‘60s.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Rhythm & blues / rock ‘n’ roll / soul-pop

O Nick Waterhouse ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού,μετά το sold out του περασμένου Μαρτίου επιστρέφει απόψε στην Αθήνα και στο Fuzz Live Music Club.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Alternative hardcore

Οι BRING BACK PERSEPHONE επανέρχονται με το πρώτο full length album Deadman’s hand και το παρουσιάζουν απόψε στο Anclub.

Περισσότερα ΕΔΩ

Ηλεκτρονική

Ο αινιγματικός και πολυσύνθετος παραγωγός της ηλεκτρονικής μουσικής Actress, μαζί με το alter ego του Young Paint, σε έαν μοναδικό οπτικοακουστικό show στο Μέγαρο Μουσικής το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Περισσότερα ΕΔΩ

Ο Κωνσταντίνος Βήτα, επιστρέφει στο Six D.O.G.S για δύο συναυλίες αυτή την Παρασκευή και την επόμενη 15 Νοεμβρίου. Θα ακούσουμε και το καινούργιο του EP, «Περίεργη Ώρα».

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Hλεκτρονική μουσική, industrial και post-punk

Οι  θρυλικοί Clock DVA, έρχονται στο δεύτερο Midnight City για ακόμα μία μοναδική νύχτα. Το Σάββατο στο Temple.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Ethnic

Το συγκρότημα Light In Babylon έρχεται την Παρασκευή στο Κύτταρο με ήχους από την Ανατολή. ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τι μας είπε η τραγουδίστρια και στιχουργός Michal Elia Kama.

Περισσότερα ΕΔΩ

Λαϊκά

Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του, ΧΑΜΑΜ, η Γλυκερία θα εμφανιστεί αυτή την Παρασκευή (αλλά και την επομένη στις 15 Νοεμβρίου) στη μουσική σκηνή των Πετραλώνων.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Για το μεσημέρι της Κυριακής

Το συγκρότημα Χάρισμα στις Χίλιες και Δυο Νύχτες στου Ψυρρή με τραγούδια από ένα μεγάλο φάσμα του ελληνικού έντεχνου, λαϊκού και παραδοσιακού τραγουδιού.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Όπερα για παιδιά

Βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Αντόνιο Βιβάλντι, οι «Τέσσερις Εποχές» συνεχίζονται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής όλο το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα ΕΔΩ

Κλασική μουσική

Η σειρά συναυλιών της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών στο μουσείο Μπενάκη συνεχίζεται με τη δεύτερη συναυλία της, το Σάββατο με έργα εμπνευσμένα από τη γαλήνη του δειλινού και τη μαγεία της νύχτας.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Έντεχνο

Ο  Γιώργος Καγιαλίκος και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης σήμερα αλλά και στις 22 Νοεμβρίου στον Ιανό. Οι δύο συνθέτες, μεταφέρουν στην σκηνή την ατμόσφαιρα της αρχικής δημιουργίας των τραγουδιών τους.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Hip-hop/low bap

Οι Active Member, τo Σάββατο στο Piraeus 117 Academy όπου υπόσχονται, το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Ποπ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζουν στο «Hotel Ερμού» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Περισσότερα ΕΔΩ

Cinematic

Η μούσα του David Lynch, η Chrysta Bell, θα παίξει στο Gazarte, το Σάββατο. «Με τη δυναμική θεατρική της παρουσία και τα πολυμέσα που χρησιμοποιεί, οι εμφανίσεις της είναι καθηλωτικές και άκρως ξεχωριστές», λέει. Ισχύει.

Περισσότερα ΕΔΩ

BREAKING MUSIC