Δηλαδή θα φοβόμαστε να πάμε σε ένα club πια;

 
OPINIONS

Να βγαίνεις να διασκεδάσεις με έναν dj και να βρίσκεσαι γονατιστός, με τα χέρια στο κεφάλι, ακίνητος για μία ώρα!

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Τα γεγονότα του Σαββάτου στο Steam Athens, ένα εξαιρετικό dance club στο Γκάζι, είναι τρομακτικά: μπούκαρε η Δίωξη Ναρκωτικών στο κλαμπ και ακινητοποίησε όλους τους θαμώνες λες και είχε απέναντί της τον Πάμπλο Εσκομπάρ και τον Ελ Τσάπο.

Η περιγραφή, όπως την δίνει ο dj George Apergis (διαβάστε ΕΔΩ) είναι ανατριχιαστική. Μιλάμε για σκηνικά πρωτοφανή που θυμίζουν άλλες εποχές.

Δηλαδή, αν εμείς τώρα θέλουμε το άλλο Σάββατο να πάμε στο Steam, να πιούμε το ποτό μας και να ακούσουμε κάποιον σπουδαίο dj, θα φοβόμαστε μήπως βρεθούμε ξαφνικά στο πάτωμα, με τα χέρια στο κεφάλι, λες και είμαστε παράνομοι;

Η παρακάτω μαρτυρία της κοπέλας που ήταν το βράδυ στο Steam τα λέει όλα:

«Χτες αποφασίζω μετά από αρκετό καιρό να βοώ να χορέψω και να παρτάρω.. πάμε λοιπόν στο steam με την παρέα μου και τον αγαπημένο μου . Είμαστε στο κάτω πάτωμα και χορεύουμε ντραμ εν μπεις και θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια .. αποφασίζω να πάω στην τουαλέτα ..και χωρίς να καταλάβω τίποτα μπουκαρει μια τυπισσα μες την τουαλέτα κ με βγάζει εξω .. ''κατακάθι του κόσμου δευρω εξω !'' . Συνειδητοποιω οτι χουν μπουκαρει τσεοι μες το μαγαζί ..η τυπισσα με ψάχνει ( ΠΑΝΤΟΥ ) και βγαίνω έξω με βάζουν να κάτσω στο πάτωμα μαζί με ούλους τους θαμώνες , μου φωνάζουν και απλά κοιτώντας τριγύρω βλέπω οι έχει γεμίσει το μαγαζί ΟΠΚΕ. Μου λεν να μην μιλάω και να μην φωνάζω για τι δεν έχω δικαιώματα. Αφού με έχουν ψέξει ήδη, με έχουν καθίσει κάτω, δεν μου αφήνουν να μιλάω με τον αγαπημένο μου κ την φίλη μου, με ξαναπανε μέσα για να με ψάξουν δήθεν και το μόνο που μου λένε είναι να σκάσω .. Τελειώνει η παρωδία με σηκώνουν όρθια να περιμένω να βγω έξω με αυτούς που είχαν ψάξει επίσης»

Μετά από τέτοια γεγονότα εσείς θα πηγαίνατε σε ένα club; Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης του Steam Athens θα τους τραβούσα μία αγωγή για διαφυγόντα κέρδη να τρέχουν να μη φτάνουν.

Σε μπουζούκια αλήθεια θα έκαναν ποτέ αντίστοιχη έφοδο να βάλουν όλους τους θαμώνες στο δάπεδο γονατιστούς;

OPINIONS