Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα δουν τον Bryan; Οι νικητές

Το loaded.gr, σας ευχαριστεί για την μεγάλη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό για την συναυλία του Bryan Adams την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

BREAKING
 

Το loaded.gr, σας ευχαριστεί για την μεγάλη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό για την συναυλία του Bryan Adams την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Οι νικητές οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί με προσωπικό e- mail είναι:

Νίκος Ελευθερίου

Μαρίνα Κουβοπούλου

Γεωργία Αργυροπούλου

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα μηνύματα που λάβαμε από εσάς και τα οποία είχαμε χωρίσει σε κατηγορίες.

Fun όχι αστεία

* Γιατί έχω σε κασέτα (αυθεντική) το You Want it, You Got it και σε βινύλιο το Bryan Adams
 
* Tον είχα δει το 2016 στη Σόφια Βουλγαρία και ήταν υπέροχος!!! Η καλύτερη συναυλία που έχω δει μέχρι σήμερα!!! Θέλω να τον ξανά δω και στο "σπιτι" μου!!!

* Zητήσατε λόγο για να τον δούμε.....από το δημοτικό περιμένω να τον δω κ έφτασα 39.

* Νομίζω αυτός είναι ένας καλός λόγος για να τα δω υπογεγραμμένα.

 

Ρομπέν, ακούς;

* Τον αγαπώ γιατί είμαι η Μάριον και ψάχνω τον Ρομπέν

Απλά και λιτά (και μια προσσελήνωση για το glam της υπόθεσης)

* Everything he does he does it for you

* Θα ήθελα να παρακολουθήσω την συναυλία γιατί είμαι φαν.

* Τον έχω απολαύσει ξανά, θέλω να στείλω την 18χρονη κόρη μου για να έχει την εμπειρία να ακούσει ανάμεσα σε άλλα το Summer of 69, τότε που γεννήθηκα δηλαδή και από ότι μου είπαν, είδα την προσσελήνωση λάιβ, μέσα σε μια σκάφη με νερό, βρέφος στην Πάρο. Δεν το θυμάμαι.

* ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΚ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΟΥ!!!

Back to school

* Τέντωσε περισσότερο από τον καθένα τα χέρια μας στα μπλουζ των 90s, πέταξε στα σύννεφα και έκανε την έκπληξη με την Melanie C, "έντυσε" τον Ζορό και τραγούδησε για τα χαμένα συγκροτήματά μας στις "the best days of my life". Τη Δευτέρα θα είναι εδώ, και το γυμνάσιο μοιάζει ήδη κοντινό! Όνειρο ζωής και συναυλιακό απωθημένο!

* Ο Bryan Adams είναι καταπληκτικός,! Θέλω τόοοοοοοοοσο πολύ να τον δω και να τον ακούσω από κοντά για να θυμηθώ παλιές καλές εποχές...Αχ αυτά τα μπλουζ που χορεύαμε στα πάρτι!!!...

* Ποιός δεν χόρεψε "μπλουζ" στο δημοτικό και στο γυμνάσιο (από εμάς που είμαστε των early 80s) με το Everything I do και το Heaven;!!! Ποιος δεν τραγούδησε το Summer of 69?! Ας πείσουμε και την γυναίκα μου η οποία είναι μικρότερη...και δεν τρελαίνεται κιόλας για τον Bryan Adams!!!

* Γιατί θέλω να ακούσω το χιλιοπαιγμενο Everything I Do που είχε κολλήσει στο μυαλό μου και στα τσαρτς το 1991. Μέσω αυτού έμαθα τις τραγουδάρες Heaven,  Run to you, Summer of 69. Γιατί θέλω να γυρίσω πίσω στην εφηβεία μου!

* Αγαπημένος καλλιτέχνης που συντρόφευσε υπέροχες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια ... Θέλω να τον δω Live γιατί την προηγούμενη φορά που τον είδα ήμουν μαθητής Λυκείου και θέλω να ξανανιώσω έφηβος !!!

Απωθημένα

* Θέλω να πάω γιατί είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής από την εφηβεία. Είχε έρθει κάνα πριν 27 χρόνια και τότε δεν μπορούσα να πάω, ελπίζω τώρα να μου δώσετε την ευκαιρία να τον δω από κοντά.

* Θέλω να τον δωωω . Γιατί όταν είχε έρθει δε πήγα ήμουν μικρός και δε με άφηναν απ' το σπίτι γιατί είχα διάβασμα!! Μεγάλο απωθημένο .

* Είμαι 45 χρόνων τον ακούω από το γυμνάσιο μέχρι και τώρα ,αλλά δυστυχώς δεν τον έχω ακούσει από κοντά. Επιθυμώ απίστευτα να είμαι στης 18 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ να τον δω και να τον ακούσω LIVE...

Όταν οι αναγνώστες του loaded.gr έχουν έμπνευση

* Είχα μια κασέτα με τραγούδια του Bryan Adams από το μακρινό 1997, την οποία ήθελα να σου στείλω, αλλά δεν την βρίσκω (αυτά γίνονται όταν βάζεις στο ίδιο κουτί τις κασέτες από nirvana, maiden, michael jackson κτλ, με τα cd από τα "ζουζούνια" πριν τη μετακόμιση...)  Αντ' αυτού, σου στέλνω ένα "τραγουδάκι" που μόλις έφτιαξα με τίτλους μερικών από τις επιτυχίες του που τόσο αγαπώ:

In the summer of ‘69

We had an one night love affair

Since then all I want is you

When I remember that day it’s like

I ‘d died and gone to heaven

So, please forgive me if 50 years have passed

But I want to run to you

And make a night to remember

Μου έβγαλες και την καλλιτεχνική μου πλευρά με το διαγωνισμό!

Αγαπάμε Bryan (και Mtv)

* Ο Bryan Adams είναι από τους καλλιτέχνες με τους οποίους μεγάλωσα, πάντα ακούγαμε την μουσική του στο σπίτι και θα ήθελα να πάω με την μαμά μου που μου τον έμαθε αν κερδίσω!

* Θέλω ποοοολύ να δω live τον Bryan Adams γιατί δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να δεις έναν τέτοιο καλλιτέχνη διεθνούς βεληνεκούς που έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στη μουσική βιομηχανία με τραγούδια -σταθμούς- ...!“ Everything I do I do it for you “

* Θέλω να δω Bryan γιατί είναι ο τραγουδιστής που με τα τραγούδια του έχει σημαδέψει πολλές στιγμές των παιδικών μου χρόνων! Εξάλλου κάθε συναυλία του είναι και μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής!! Αγαπάω Bryan. Everything he does he does it for you

* Γιατί έχει τα πιο γαμάτα τραγούδια που υπάρχουν.. Τον έμαθα από τη μαμά μου και τον λάτρεψα και εγώ και θέλω να της κάνω ένα ύστερο δώρο γενεθλίων...

* Θέλω να πάω στον Bryan Adams με την κολλητή μου γιατί ήμασταν ερωτευμένες μαζί του στο γυμνάσιο

* Είμαι 41 ετών και ακούω Bryan Adams από την παιδική μου ηλικία!  Βέβαια εγώ δεν τον πρόλαβα από το ξεκίνημα του αλλά λίγο αργότερα βλέποντας μια μέρα στο Mtv το videoclip του please Forgive me το οποίο μέχρι και σήμερα παραμένει η αγαπημένη μου μπαλάντα!  Τι ερμηνεία,  τι φωνή,  τι συναίσθημα,  φοβερό βιντεοκλίπ, απλά σε αγγίζει και πάντα θα ξυπνά όμορφες αναμνήσεις!  Τώρα για τα υπόλοιπα old time classic hits,  τι να πει κανείς...Ένας και μοναδικός!!!

* Ο Bryan Adams δεν είναι απλά μόνο τραγουδιστής αλλά είναι και φωτογράφος! Το ταλέντο του ξεπερνάει κάθε φαντασία! Είναι ο άνθρωπος που μου άλλαξε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου!  Χάρη στα τραγούδια του ερωτεύτηκα, χάρηκα και δάκρυσα! Θα έλεγα ότι είναι η αιτία που με έκανε να ξεπεράσω την κατάθλιψη όταν έχασα τον πατέρα μου! Ελπίζω να τον γνωρίσω και από κοντά να του πω, αυτό εδώ ακριβώς το ίδιο!

Oh once in your life you find someone

Who will turn your world around

Bring you up when you're feelin' down

Σε ευχαριστώ Bryan!

 

BREAKING MUSIC