H συναυλία του Bryan Adams έγινε λόγω Viva και μόνο (όλο το παρασκήνιο)

Υπήρξε τεράστιος κίνδυνος να ματαιωθεί και μάλιστα χωρίς να γυρίσουν χρήματα στον κόσμο...

BREAKING
 

Υπήρξε τεράστιος κίνδυνος να ματαιωθεί και μάλιστα χωρίς να γυρίσουν χρήματα στον κόσμο...

Και αυτό, γιατί ο διοργανωτής βρέθηκε σε... αδυναμία για να το πούμε ευγενικά! Κάποιοι λένε για άνοιγμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. 

«Παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη», λέει η Viva στην ανακοίνωσή της. «Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ’ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους του ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία».

Είναι το... άνοιγμα που σας λέμε. Κάποιοι το ονομάζουν και «κανόνι». Οπότε η Viva, προς τιμήν της, ανέλαβε δράση. «Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά». Νέος διοργανωτής είναι το Gazarte. 

Με απλά λόγια η Viva πήρε πάνω της το κόστος. Τη χασούρα. Και προσοχή, δεν μιλάμε μόνο για τη συναυλία του Bryan Adams αλλά και αυτή του Jose Carreras την ερχόμενη Κυριακή. Και όχι μόνο. 

Η Viva μας ενημερώνει πως έχει εκκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει.

Είναι προφανές πως η Viva σώζει τη συναυλιακή αγορά από μία μεγάλη περιπέτεια. Το σκέφτεστε να έλεγαν πως δεν γίνεται η συναυλία του Bryan Adams αλλά δεν σας επιστρέφουμε τα χρήματα; Τι θα συνέβαινε τότε με τις προπωλήσεις άλλων συναυλιών; Καταστροφή... Καμία εμπιστοσύνη από τον κόσμο. 

BREAKING MUSIC