Import Music

Οι Los Dos o Más παρουσιάζουν το πρώτο τους άλμπουμ

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

13/12/2019


__ Χώρος

Σταυρός του Νότου

 Θαρύπου 37 Νέος Κόσμος


__ Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

 

Στον Σταυρό του Νότου Plus, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Μετά από εννέα χρόνια ανοδικής πορείας και πολλών εμφανίσεων σε μικρά και μεγάλα stages κυρίως στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι Los Dos o Más ολοκλήρωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, μια ανεξάρτητη παραγωγή που μόλις κυκλοφόρησε, και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στον Σταυρό του Νότου Plus, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Το setlist της βραδιάς θα περιλαμβάνει και πολύ γνωστά τραγούδια διασκευασμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Οι μουσικές δημιουργίες των Los Dos o Más βασίζονται στο πάντρεμα παραδοσιακών και μη παραδοσιακών ήχων από άλλες χώρες, όπως: reggae, afro, ska, latin, και γενικότερα world music. Με επιρροές που ποικίλλουν και με ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο, καταφέρνουν πραγματικά να έχουν μια διαφορετικότητα στη μουσική τους.

Το άλμπουμ αποτελείται από δέκα πρωτότυπα τραγούδια. Οι στίχοι των τραγουδιών είναι γραμμένοι στα Αγγλικά, Ισπανικά και Wolof (Αφρικανική διάλεκτος), από τους Los Dos o Más, εκτός από το τραγούδι "Μαζί", στο οποίο τους στίχους έγραψε ο Μίνως Θεοχάρης. Τη μουσική σε όλα τα τραγούδια υπογράφουν οι Los Dos o Más. Οι ηχογραφήσεις, οι μίξεις και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο Noisebox Studio από τον Σάκη Μπάστα.

 

IMPORT MUSIC