Εχουμε 22 προτάσεις για συναυλίες, περάστε παρακαλώ

Weekend Spins: Το Loaded.gr επιλέγει και αυτήν την εβδομάδα και σας παρουσιάζει ένα live από κάθε μουσικό είδος για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

BREAKING
 

Weekend Spins: Το Loaded.gr επιλέγει και αυτήν την εβδομάδα και σας παρουσιάζει ένα live από κάθε μουσικό είδος για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Rock

Την Παρασκευή οι «The Waterboys» παίζουν για δεύτερη βραδιά στο Piraeus 117 Academy. Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη τους στην Ελλάδα και επιστρέφουν ξανά στην ΑΘΗΝΑ για ένα show γεμάτο με τις αγαπημένες μας αναμνήσεις.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Post Rock

Οι City of the Sun έρχονται το Σάββατο από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα και στο Gagarin 205 όπου μεταξύ άλλων θ’ ακούσουμε και το νέο τους τραγούδι με τίτλο «La Luz».

Πληροφορίες ΕΔΩ

Blues

BLUES WIRE αποτελούν μια μοναδική περίπτωση για την ελληνική πραγματικότητα. Έχουν χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο συγκρότημα του είδους όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Την Παρασκευή θα εμφανιστούν στο Ίλιον Plus

Πληροφορίες ΕΔΩ

Metalcore

Οι Skybinder το Σάββατο στο AN club. Πρόκειται για μια νεοσύστατη metalcore μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2018 στην Αθήνα και περιστρέφεται γύρω από τον κλασσικό ήχο του metalcore.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Metal

Οι θρύλοι του doom metal, οι Σουηδοί Candlemass, επανασυνδέθηκαν κι επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα επικό, είμαστε σίγουροι, live το Σάββατο στο Fuzz.

Πληροφορίες ΕΔΩ

DJ

To Vault 88 παρουσιάζει το θρυλικό Dj Rush στο six d.o.g.s την Παρασκευή. Μαζί του εμφανίζονται ο resident του Vault 88, Cirkle, ο συνιδρυτής των analogue a.metz και οι Desmond Kind και Bio από την Athens Rave Culture.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Χορευτική – Ηλεκτρονική

Την Παρασκευή ο Larry Gus επστρέφει στο Ρομάντσο για μια εκρηκτική, live παρουσίαση του νέου του σόου.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Post-punk, Darkwave, Industrial

Την Παρασκευή οι Mechanimal, στο Temple Athens, συνοδευόμενοι από δύο νεότερα σχήματα της Αθηναϊκής underground σκηνής, θέτουν όχι μόνο το καινούργιο ηχογράφημά τους αλλά και το σύνολο της πορείας τους στα αυτιά των θεατών, συνοδεία καταιγιστικών εικόνων.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Jazz

Ο φάνκι λόγος και η world ποίηση της τζαζ δίνουν ραντεβού στην Αθήνα από τις 22 έως τις 25 Νοεμβρίου στο Half Note με τον Anthony Joseph μια ξεχωριστή καλλιτεχνική προσωπικότητα που πρωτοπορεί στη σύγχρονη αφροβρετανική μουσική σκηνή.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Έχουμε όμως και τον Monty Alexander θρύλο της τζαζ και σπουδαίο πιανίστα, που θα εμφανιστεί με το τρίο project του, στην κεντρική σκηνή του Gazarte, την Κυριακή.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Μεγάλες Ορχήστρες

Η συμφωνική ορχήστρα Τσαϊκόφσκι, έρχεται στο Christmas Theater το Σάββατο αλλά και την Κυριακή με τις διάσημες μελωδίες της Λίμνης των Κύκνων, της Ωραίας Κοιμωμένης, του Καρυοθραύστη αλλά και άλλες συνθέσεις μεγάλων Ρώσων συνθετών.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Κλασική

Κατ'εξαίρεση σας έχουμε δύο επιλογές γιατί δεν ξέραμε ποιον από τους δύο να επιλέξουμε.

Δύο τενόροι έρχονται αυτό το τριήμερο στην Αθήνα. Την Παρασκευή ο Αργεντινός José Cura στο Christmas Theater

Πληροφορίες ΕΔΩ

Και την Κυριακή ο σπουδαίος Καταλανός τενόρος της όπερας José Carreras στο κλειστό Γήπεδο μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Μπαρόκ - Όπερα

Το μπαρόκ φωνητικό σύνολο Canto Soave ξετυλίγει το νήμα της σπουδαίας παράδοσης της ιταλικής όπερας, που η Μαρία Κάλλας με την απαράμιλλη εκφραστικότητά της απογείωσε ως ύψιστη μορφή τέχνης. Στο θέατρο Ολύμπια την Παρασκευή.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Μιούζικαλ

H «Ωραία μου κυρία» ζωντανεύει στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Έντεχνο

Άλλη μία εξαίρεση και σε αυτήν την κατηγορία

Ο Νίκος Ξυδάκης θα εμφανιστεί στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», έχοντας μαζί του τον Τάσο Αποστόλου, τη Χριστίνα Μαξούρη και το φωνητικό σύνολο Πλειάδες για δύο Παρασκευές (22 και 29 Νοεμβρίου)

Πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης του Σάββατο θα ερμηνεύσει στο Μέγαρο Μουσικής το Άξιον Εστί για πρώτη φορά. Τον Αλκίνοο Ιωναννίδη θα συνοδεύσουν οι Μουσικοί της Καμεράτας - Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής και ο μαέστρος Γιώργος Πέτρου, ενώ επί σκηνής θα βρίσκονται ο βαρύτονος Τάσης Χριστογιαννόπουλος στο ρόλο του ψάλτη και ο  Δημήτρης Λιγνάδης, στο ρόλο του αφηγητή.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Ηλεκτρικά – Παραδοσιακά

Την Παρασκευή στο Gagarin205, οι Λάργκο παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «Τα Λάθη», δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου (EP) και έχοντας βρεθεί σε μικρά και μεγάλα stage σε όλη τη Ελλάδα.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Instrumental

Ο James Basdanis παρουσιάζει LIVE με το ANATOLIAN TRIO το πρώτο του ολοκληρωμένο instrumental album με τίτλο KAEMOS την Κυριακή στο Afrikana στο Γκάζι.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Μουσική – Χορός

Η νέα συνεργασία των Χαΐνηδων με την ομάδα «Κι όμΩς κινείται» στην παράσταση με τίτλο «Δρακοδόντι», έρχεται στις 23 Νοεμβρίου στο Θέατρο Ροές και παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Για παιδιά και όχι μόνο

Φιέστα Κουραμπιέ από τους Burger Project Μια γιορτινή συναυλία για παιδιά στο Άλσος, από τις 24 Νοεμβρίου στις 11:30.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Λαϊκό

O Θανάσης Πολυκανδριώτης φιλοξενεί στη μουσική σκηνή "Ρίζες" στον Κεραμεικό, για τέσσερα Σάββατα εκλεκτούς καλεσμένους καλλιτέχνες. Αυτό το Σάββατο καλεσμένη του θα είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Πληροφορίες ΕΔΩ

 

BREAKING MUSIC