Εσείς γνωρίζετε το Onda Tapes;

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το label Onda Tapes με αφορμή τα δύο χρόνια ζωής του, θα φιλοξενηθεί από το LoFi concept – records.

BREAKING
 

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το label Onda Tapes με αφορμή τα δύο χρόνια ζωής του, θα φιλοξενηθεί από το LoFi concept – records.

Εκεί μαζί με φίλους του Beat Culture θα παρουσιάσουν ένα live performance με lofi, boom bap και jazzy beats.

Ζητήσαμε από τον Γιώργο -έναν εκ των δυο συνιδρυτών της δισκογραφικής εταιρίας Onda Tapes (με έδρα την Κρήτη) να μας περιγράψει πόσους τόνους αγάπης και τρέλας πρέπει να κουβαλάς για να μεταφέρεις κασέτες με το πλοίο της γραμμής…

* Η ιδέα του Onda προήλθε αρχικά από ένα κομμάτι του Cassiano “Onda”, Βραζιλιάνου καλλιτέχνη. Κάπως έτσι εκείνο το διάστημα αγοράζοντας περισσότερες κασέτες παρά δίσκους(!), έκανα σκέψεις πώς θα μπορούσαμε κι εμείς να κάνουμε κάτι ανάλογο ώστε να διαδώσουμε μια δική μας, αισθητικά, πλευρά του Beat Culture στον κόσμο, δηλαδή να ενώσουμε διαφορετικά πρόσωπα, ιδέες, ηπείρους για ένα κοινό ενδιαφέρον-πάθος, τη μουσική!

* Το όνομα καθόταν στα αφτιά μου ωραία και άρχισα να το συζητάω με τον Παύλο (Drips Zacheer) σε καθημερινή βάση. Έτσι κι έγινε λοιπόν τον Δεκέμβριο του ’17 με το πρώτο release μας να είναι ένα άλμπουμ του Παύλου (Drink More Water) κι από κει και πέρα το θέμα πήρε τον δρόμο του φτάνοντας πλέον στο 9ο release και με περισσότερα ωραία πράγματα να έρχονται το 2020!

* Επίσης, ένα από τα main goals για τη νέα χρονιά είναι, να αρχίσουμε να διοργανώνουμε περισσότερα events με διάφορους εγχώριους και μη, καλλιτέχνες του Beat Culture ώστε να μάθει περισσότερα ο κόσμος για το τι κάνουμε και τι αγαπάμε!

* Στο πλαίσιο αυτό στις 22 Νοέμβρη το δισκοπωλείο LoFi Concept, θα μας φιλοξενήσει για το πρώτο event  «Onda Tapes & Friends» και μαζί μας θα βρίσκονται οι ταλαντούχοι jazz cats, El Jazzy Chavo, Rak. & Def Mute.

* Στο χώρο θα βρίσκονται επίσης διάφορες κασέτες, βινύλια από διάφορα releases από κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά!

* Μετά τις 19:00 με χαρά θα σας περιμένουμε εκεί για το «Meet and Greet» που λένε στην Οδυσσέα Ανδρούτσου 38 στο Κουκάκι!

* SPREAD LOVE // PEACE.

____________________________________________

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση ΕΔΩ:

BREAKING MUSIC