Import Music

Κομμάτια του ίδιου παζλ στο An Club

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

13/12/2019


__ Χώρος

An club

 Σολωμού 13, Εξάρχεια


__ Εισιτήρια

Είσοδος 8€

 

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου η Puzzlemusik παρουσιάζει τρεις διαφορετικές εκφράσεις τραγουδιού με ελληνικό στίχο. Τρία από τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν την σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία.

Την Παρασκευή  13 Δεκεμβρίου η Puzzlemusik παρουσιάζει τρεις  διαφορετικές εκφράσεις τραγουδιού με ελληνικό στίχο. Τρία από τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν την σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία.

Τη βραδιά θα ανοίξει o Χρήστος Αλεξόπουλος σε μία από τις σπάνιες solo εμφανίσεις του με ένα  piano/tapes performance. Αφορμή για αυτήν του την εμφάνιση η συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ του "Η Άλλη Πλευρά".

Το σετ του Αλεξόπουλου θα έχει επετειακό χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει τραγούδια από το άλμπουμ "Η Άλλη Πλευρά" προσαρμοσμένα για πιάνο και tapes.

Η συνέχεια της βραδιάς ανήκει στον Τρύφωνα Λάζο και το ντεμπούτο άλμπουμ του "Αναφορά" που κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη. Ο Τρύφων Λάζος (φωνή, κιθάρα) συνοδεύεται  από σχήμα που αποτελείται από τους μουσικούς:  Lowell Killen (Puressence) - ακουστική κιθάρα / Γιώργος Χειμώνας - τζουράς, κρουστά / Αντρέας Βενετάντες - τύμπανα, κρουστά / Greggy K (Echo Train) - μπάσο.

Οι Ψύλλοι στ’ Άχυρα έρχονται από την Θεσσαλονίκη να ολοκληρώσουν δυναμικά την βραδιά με τον post punk και rock  ήχο τους και τον κοινωνικό στίχο τους. Τα "Περιοδεία στην Αλμύρα", "Ψυχές" και άλλα τραγούδια τους ήδη γνωστά στο αθηναϊκό κοινό από την προηγούμενη πολύ επιτυχημένη συναυλία τους την περασμένη άνοιξη στον ίδιο χώρο, αναμένεται να βάλουν φωτιά στην σκηνή του An Club.

Το σετ θα αποτελείται κυρίως από τραγούδια του ομώνυμου ντεμπούτο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018, αλλά δεν θα λείψουν και μερικά καινούργια τα οποία θα παρουσιαστούν στο Αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά.

Έναρξη: 21.00

IMPORT MUSIC