dj's

The return of Jacky Murda

DJ'S

__ Ημερομηνία

30/11/2019


__ Χώρος

Red Sea Reggae House

 Ηλία Ποταμιάνου 23, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Entry 7 euros on door

 

Από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου ο δημοφιλής Αμερικανός dj και παραγωγός σε Βόλο, Πάτρα και Αθήνα.

Από τις 28 έως και τις 30 Νοεμβρίου, ο φοβερός και τρομερός Αμερικάνος Jungle dj / παραγωγός JACKY MURDA, ιδρυτικό μέλος του φημισμένου Chopstick Dubplate crew, επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα 3ήμερο dj tour σε Αθήνα, Πάτρα, Βόλο και φέρνει μαζί του δυνατά Jungle riddims και σπάνια dubplates που τον χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Jacky Murda είναι Αμερικανός παραγωγός, γεννημένος στην Χαβάη, με έδρα πλέον το Λονδίνο. Το 1998 ίδρυσε την φημισμένη κολεκτίβα / record label Chopstick Dubplate αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει και άλλες δυνατές συνεργασίες όπως με Jing Bong Ting με τον Max Powa το 2007, Itchy & Jacky με τον Itchy Robot το 2010, ενώ κάνει παραγωγές για τον Congo Natty από το 2012 έως και σήμερα.

Ο Jacky απέκτησε φήμη ως παραγωγός, φτιάχνοντας Ragga-Jungle riddims στο studio του στο Brooklyn στην Νέα Υόρκη και έγινε δημοφιλής μέσω των κυκλοφοριών των Chopstick όπως τα  "Soundboy Gone" με  τον Jah Mason, "Worldwide Traveller" με Top Cat  & Mr Williamz με το "Buddy Bye Teng" με τον Johnny Osbourne. Ταυτόχρονα, έχει κάνει κυκλοφορίες και σε άλλα labels, όπως το "Murderer" με τον Barrington Levy, το "Cool Me Off" με τους Levi Roots & Mikal Rose και το remix στο κλασικό jungle hit  του Congo Natty "Jah Sunshine" με τους  Tenor Fly και Frankie Paul. Αυτή την περίοδο δουλεύει στο studio του στο Λονδίνο, μαζί με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του Aries, έχοντας εστιάσει την προσοχή του σε Βρετανούς performers για πρόσφατες παραγωγές των Chopstick Dubplate, συνεργαζόμενος με artists όπως οι Mr. Williamz, Cheshire Cat, Demolition Man και Top Cat.

Ο Jacky είναι ευρέως γνωστός για τα dj sets του που περιέχουν αποκλειστικά home-cut riddims, συνιστώντας ένα ταξίδι ανάμεσα στην reggae και την jungle αναμιγνύοντας  αναλογική dub φιλοσοφία με μοντέρνα ψηφιακή, επιβραβεύοντας έτσι τον ατελείωτο χρόνο που έχει ξοδέψει στο studio για να εξελίξει το live show του.

Starts 23.00

28.11 | Rekviem Alley Bar, Βόλος

29.11 | Mods, Πάτρα

30.11 | Red Sea Reggae House, Αθήνα

DJ'S