Import Music

The Crashes και Filthy Animals στο Faust

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

04/12/2019


__ Χώρος

Faust

 Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 5€ χωρίς ποτό

 

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου λίγο μετά την κυκλοφορία του full length album «COMEDOWN», οι The Crashes επιστρέφουν στη σκηνή του Faust μαζί με τους φίλους Filthy Animals από Ιωάννινα.

Οι The Crashes ξεκίνησαν την άνοιξη του '18. Τέλη Νοέμβρη είχαν ήδη ένα EP στο Bandcamp και 5 lives (3 εντός Αθηνών). Έχουν μέχρι στιγμής εμφανιστεί σε σκηνές και venues στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και σε φεστιβάλ εντός κι εκτός Αθηνών (Schoolwave, Kio Fest, Pre/Post). Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν το μουσικό τους ύφος ως New School Rock n Roll.

Οι  Filthy Animals είναι μια μπάντα που αποτελείται από τον Γιώργο Βάλλα (φωνή, κιθάρα), τον Αποστόλη Μέρμηγκα (ρυθμική κιθάρα, φωνή)τον Πάνο Παπαϊωάννου (μπάσο) και τον Γιώργο Τζιόλα (ντραμς) και έχουν έδρα τα Γιάννενα. Ο ήχος τους συνδυάζει άγρια φωνητικά, με επιθετικά riffs, δυναμικά ρυθμικά και μελωδικές μπασογραμμές δένοντας τα με ντραμς «παλιάς σχολής» που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.

Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως 1000mods, Naxatras, The Noise Figures,την άνοιξη του 2018 ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο «As Filthy As It Gets». Η τελευταία κυκλοφορία τους είναι το single με τίτλο «Feather», ενώ ετοιμάζονται αρκετά σύντομα να ξαναμπούν στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους LP και έρχονται να βάλουν φωτιά στα αυτιά των ακροατών.

Ώρα έναρξης: 21:30

IMPORT MUSIC