Import Music

Χριστούγεννα με τον Μάριο Φραγκούλη

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

27/12/2019, 28/12/2019


__ Χώρος

Μέγαρο Μουσικής

 Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας


__ Εισιτήρια

Από 12 έως 60 ευρώ

 

Την Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Δεκεμβρίου το Μέγαρο Μουσικής υποδέχεται τον αγαπημένο καλλιτέχνη για δύο λαμπερές συναυλίες.

Christmas in Athens: το ιδανικό soundtrack για να αποχαιρετήσει η πόλη το 2019 και να υποδεχτεί το 2020 και τη νέα δεκαετία! Σημειώστε τις ημερομηνίες και ελάτε με χαρούμενη διάθεση και χαμόγελο!

Και τις δύο βραδιές, ο Μάριος Φραγκούλης ξανασυναντά στη σκηνή, ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση, τη γοητευτική σοπράνο Deborah Myers, με την οποία έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και στο πλαίσιο περιοδειών ανά τον κόσμο. Η συνάντησή τους, τις παραμονές της καινούργιας χρονιάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποτελεί είδηση για το κοινό που παρακολουθεί τη διαδρομή του φημισμένου ερμηνευτή. Τους δύο καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι εξαίρετοι μουσικοί της Big Band υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Ο έλληνας τενόρος που έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη ενθουσιάζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall και σε δεκάδες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία, επιστρέφει στην Αθήνα, στην καρδιά των εορτών, και υπόσχεται να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά με τις επιλογές του και να μας χαρίσει, όπως πάντα, αξέχαστες μουσικές στιγμές. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλο τον κόσμο και από δημοφιλή μιούζικαλ αλλά και αξεπέραστα Christmas standards όπως τα White Christmas, Silent Night, I'll be home for Christmas, Have yourself a Merry Little Christmas και Ave Maria.

Ώρα έναρξης: 20.30

Εισιτήρια ΕΔΩ:

 

IMPORT MUSIC