To «The Voice» του χιπ χοπ είναι στο Netflix

Λέγεται «Rhythm + Flow» και είναι ο πρώτος original μουσικός διαγωνισμός της πλατφόρμας.

BREAKING
 

Λέγεται «Rhythm + Flow» και είναι ο πρώτος original μουσικός διαγωνισμός της πλατφόρμας.

Και είναι αποκλειστικά και μόνο για χιπ χοπ. Ενας διαγωνισμός, ένα non-scripted music reality, που αναζητά σε όλη την Αμερική νέα ταλέντα από το χώρο του χιπ χοπ, αποκλειστικά. Από την Ατλάντα μέχρι τη Νέα Υόρκη και με τον τελικό να γίνεται στην άλλη πλευρά, στη Δυτική Ακτή, το Λος Αντζελες.

Στην κριτική επιτροπή είναι τρία αστέρια του είδους, ο Tip ή «T.I.» όπως είναι γνωστός, ο Chance The Rapper και η μοναδική Cardi B που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι έξυπνη ή χαζή αλλά μάλλον καταλήγουμε στο πρώτο και με διαφορά μάλιστα.

Δίπλα στους κριτές αυτούς και αναλόγως τις πόλεις προστίθενται και άλλα ονόματα του χιπ χοπ, όπως ο βετεράνος -πια!- Snoop Dog στο L.A.

Θα μας πείτε τώρα τι σας γράφουμε και ποιους ενδιαφέρει το αμερικάνικο hip hop στο Netflix, αλλά δεν νομίζουμε να έχετε δίκιο. Αξίζει να το δείτε και για έναν ακόμα λόγο: για να καταλάβετε πως γεννιέται το hip hop στις γειτονιές των αμερικάνικων πόλεων.

Ολη η σειρά είναι απολαυστική. Καλά, αν είσαι και φίλος του hip hop δεν το συζητούμε καν. Σε μία ημέρα το βλέπεις σερί... 

BREAKING MUSIC