Import Music

Πάνος Κατσιμίχας και Βασίλης Καζούλης για ακόμη μία παράσταση

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

29/02/2020


__ Χώρος

ΙΛΙΟΝ Plus

 Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17


__ Εισιτήρια

Από 13 έως 125 ευρώ

 

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στο Ίλιον Plus.

Οι πρώτες παραστάσεις έγιναν sold out.

Ο Πάνος Κατσιμίχας, ξανασυναντά τον Βασίλη Καζούλη και επιστρέφουν στο «κέντρο και τις συνοικίες» για ακόμη μία μοναδική εμφάνιση.

Από τα «Ζεστά Ποτά» που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας μουσικές μνήμες έως σήμερα… και από τα «αεροπλάνα» έως «το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό».

Ροκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δυο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Άννα βγαίνουν χειμερινό ραντεβού με την Φανή… και συναντούν και τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Μια μουσική αφήγηση… μια μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και ένα μοναδικό αφιέρωμα στο κορυφαίο συγκρότημα όλων των εποχών The Beatles από τους Back Pages.

Μαζί τους οι μουσικοί: Σπύρος Παπαδάτος : πλήκτρα Γιώργος Ράλλης: τύμπανα Βαγγέλης Καραπέτρος: μπάσο Κώστας Πλατανιάς: κιθάρα, Χριστόφορος Μαστοράκης: Πλήκτρα.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30

IMPORT MUSIC