The Hubsters, η ολοκαίνουργια και δραστήρια μουσική εταιρία

Πήρε για την Ελλάδα το promotion των άλμπουμ της Beggars.

BREAKING
 

Πήρε για την Ελλάδα το promotion των άλμπουμ της Beggars.

Και ξέρετε τι σημαίνει, Beggars, έτσι; Ολα τα καλά labels όπως 4AD, XL Recordings, Rough Trade Records, Matador Records και Young Turks. Και από καλλιτέχνες, Adele, Radiohead, XX, Prodigy, Queens Of The Stone Age, White Stripes, The National, FKA Twigs, Scott Walker και πολλοί ακόμα.

 

Οπως λέει και ο Αντώνης Βιλλιώτης, ο ιθύνων νους της «The Hubsters», «ο κατάλογός της Beggars από το 1977 και μετά είναι όλη η ιστορία της ανεξάρτητης μουσικής». Και θυμάται τις παλιές καλές εποχές: «Η πρώτη μου δουλειά στη δισκογραφία ήταν να πουλάω τους δίσκους των Dead Can Dance και των This Mortal Coil στα (πολλά τότε) καταστήματα δίσκων. Αρκετά χρόνια μετά, το 2004 στο Midem με το Δ. Γιαρμενίτη πήραμε τη Beggars Group στη Sony και το 2013 ήταν το πρώτο label που με ακολούθησε στη Feelgood. Σήμερα λοιπόν με πολύ χαρά ξεκινάμε πάλι από την αρχή μια ιστορία αγάπης που κρατάει χρόνια, βάζουμε ξανά τα πράγματα στη σωστή τους θέση και (ξανα)καλοσωρίζω τη Beggars στη The Hubsters».

Η The Hubsters παρέχει promo & marketing υπηρεσίες σε εταιρείες που δεν έχουν αντιπροσώπευση στην Ελλάδα. Και όταν λέμε εταιρείες εκτός από την Beggars, μιλάμε και για τη BMG (που την ουσία είναι η 4η μεγαλύτερη εταιρεία στο κόσμο) αλλά και αρκετές μικρότερες. Επίσης αναμένονται σύντομα και μικρές επιλεκτικές κινήσεις ως label, με local προτάσεις.

BREAKING MUSIC