Import Music

Οι Echo Basement στο Death Disco

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

06/12/2019


__ Χώρος

Death Disco

 Ωγύγου 16, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 7 ευρώ Προπώληση: 5 ευρώ

 

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου παρέα με το τελευταίο album τους “No Form Of Human Government”.Opening act: Ghone & This darkness of mine

Με σαφή πλέον τη στροφή τους σε διαδρομές post-rock, post-metal και τη χρήση synths και samples, η Παρασκευή 06/12 αναμένεται να είναι μια άκρως μυσταγωγική βραδιά. Οι Echo Basement πληθαίνουν τις εμφανίσεις τους στην πόλη, μετά από μια μακρά περίοδο με επιλεγμένες μόνο συναυλίες με σκοπό να παρουσιάσουν σε ευρύτερο κοινό τον τελευταίο δίσκο τους καθώς και να δώσουν μία γεύση από τους νέους ήχους στους οποίους πειραματίζονται.

Μαζί τους θα ανοίξει τη βραδιά ένα μοναδικό κι αξιοπρόσεκτο σχήμα, που αποτελεί την πρώτη επί σκηνής συνεργασία μεταξύ “Ghone & This Darkness Of Mine” σε μια ηχητική ηλεκτροακούστικη performance όπου οι πειραματισμοί του ενός πάνω σε drone synthesizers, γεννήτριες συχνοτήτων και αρχειακές ηχογραφήσεις τοπίου συναντούν τα tape loops, samples και την επιτόπια ψηφιακή επεξεργασία του άλλου. Ghone αποτελεί το σόλο σχήμα του Γιάννη Κοντανδρεόπουλου, (μέλος του ορχηστρικού γκρουπ Afformance), και αντίστοιχα "This darkness of mine" του ηχολήπτη, παραγωγού και sound designer Βαγγέλη Μόσχου.

Ώρα έναρξης: 21:00

IMPORT MUSIC