Export Music

Οι White Lies στην Αθήνα και ξέρουμε από τώρα τι θα κάνουμε στις 30 Μαΐου

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία


__ Χώρος

 


__ Εισιτήρια

 

Οι White Lies επιστρέφουν στην Ελλάδα για να γιορτάσουν μαζί μας τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου και εμβληματικού άλμπουμ τους, «To Lose My Life» το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 στο Θέατρο Βράχων.

Σε αυτόν το δίσκο χρωστάμε την καριέρα μας. Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς αυτόν. Σημαίνει πραγματικά πολλά για εμάς, λίγο πολύ περιγράφει ολόκληρη τη ζωή μας και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να κάνουμε τώρα αυτά τα shows. Το To Lose My Life... είναι ένας δίσκος που πραγματικά αγαπάμε πάρα πολύ, μάλιστα τώρα περισσότερο, από τότε που κυκλοφόρησε. Αυτή η περιοδεία λειτουργεί και σαν flashback, σαν ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο και μας θυμίζει πόση τρέλα κουβαλούσαμε τότε, πόσο νέοι και ενθουσιασμένοι υπήρξαμε όταν τον φτιάχναμε. Ήμασταν 19 χρονών, δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα για τον τρόπο που λειτουργούσε ο κόσμος της μουσικής βιομηχανίας και ευτυχώς υπήρξαμε αρκετά τυχεροί για να έχουμε σωστή καθοδήγηση. Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για εμάς και είναι σίγουρα πολύ όμορφο να κοιτάμε πίσω τώρα που ξέρουμε τι κάνουμε, που έχουμε την εμπειρία αυτών των χρόνων. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι, ότι τώρα, είμαστε πολύ καλύτεροι μουσικοί οπότε είναι και πιο ευχάριστο να παίζεις αυτά τα τραγούδια όπως τους αξίζει και χωρίς να είσαι τρομοκρατημένος όλη την ώρα» εξομολογείται ο Harry McVeigh.

Για την ιστορία, οι White Lies σχηματίστηκαν στο Λονδίνο το 2007 και σε σύντομο χρονικό διάστημα με τις κυκλοφορίες των πρώτων τους singles, εντάχτηκαν στη σκηνή του post punk revival όπου ως τότε μεσουρανούσαν μπάντες όπως οι Editors και οι Interpol.

 

EXPORT MUSIC