Classical & Opera

Άρωμα Βιέννης στο Crhistmas Theater

CLASSICAL & OPERA

__ Ημερομηνία

01/01/2020, 02/01/2020


__ Χώρος

Christmas Theater

 Λεωφόρος Βεΐκου 137, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Από 9 έως 60 ευρώ

 

Την Πρωτοχρονιά και στις 2 Ιανουαρίου, η Ορήστρα των Ανακτόρων Σένμπρουν της Βιέννης έρχεται για δύο συναυλίες στο Christmas Theater.

Η φημισμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Schloss Schoenbrunn Orchester Vienna (Ορχήστρα των Ανακτόρων Σένμπρουν της Βιέννης) μεταφέρει με τη μουσική της όλη τη γοητευτική εποχή της Αυτοκρατορικής Βιέννης. Εκτός από το υψηλό επίπεδο μουσικής ποιότητας, η Ορχήστρα ξεχωρίζει για τον καθαρό ήχο στην ερμηνεία της μουσικής, την άψογη εμφάνιση και μια πολύ όμορφη και σχεδόν παραμυθένια σκηνική παρουσία.

Με την ορχήστρα θα εμφανισθούν επίσης σοπράνο από την Όπερα της Βιέννης σε γνωστές και αγαπημένες άριες, ενώ θα συμμετέχουν χορευτικά ζευγάρια από το Μπαλέτο της Όπερας της Βιέννης που θα μας χαρίσουν υπέροχες στιγμές και θα μας ταξιδέψουν στην μαγική ατμόσφαιρα της Βιέννης..

H  ορχήστρα θα μας παρουσιάσει τα καλύτερα Βιενέζικα βαλς όλων των εποχών και θα μας θυμίσει ότι η Βιέννη κάθε πρωτοχρονιά ζει στον ρυθμό του βαλς αλλά και της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας που όταν ξεκίνησε ήταν μια συναυλία στην οποία συμμετείχαν πολλές ορχήστρες.

Η αίθουσα του θεάτρου θα γεμίσει λουλούδια και πάνω στην σκηνή θα μας περιμένει μια από τις πιο διάσημες ορχήστρες της Βιέννης, η Ορχήστρα των Ανακτόρων Σένμπρουμ.

Ώρα έναρξης: 20:30

 

CLASSICAL & OPERA