Import Music

Οι Sediment Bruise στο Ίλιον Plus

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

15/12/2019


__ Χώρος

ΙΛΙΟΝ Plus

 Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17


__ Εισιτήρια

Είσοδος 6 ευρώ

 

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Μαζί τους η Juno και οι Euphrosyne

Οι Sediment Bruise δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη, όταν οι: Βαγγέλης Μουδούρης (φωνητικά), Μιχαήλ-Άγγελος Νικολαΐδης (πλήκτρα, φωνητικά), Νίκος Νικολαΐδης (κιθάρα), Παναγιώτης Γιαννούδης (μπάσο), Γιώργος Μούκος (τύμπανα) και ο Σωτήρης Φωτεινήτσογλου (βιολί), αποφάσισαν να ενώσουν τα ταλέντα τους και το πάθος για την μουσική, σχηματίζοντας μια indie, post-rock μπάντα.

Οι ήχοι της μπάντας διακατέχονται από ατμοσφαιρικές post μελωδίες, οι οποίες συνδυάζουν αρμονικά τον ήχο του βιολιού με αυτόν του κλασσικού rhythm section και τα ιδιαίτερα, γεμάτα συναίσθημα, φωνητικά με την urban αισθητική. Μερικές από τις επιρροές τους είναι οι Radiohead, Deus, Massive Attack, Sigur Ros, Royksopp, Tool και Arcade Fire.

Το  «Ιn-Between» είναι η τρίτη δισκογραφική δουλειά των Sediment Bruise.

Η Αθηναία τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Juno, ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι πριν από μια δεκαετία, ξεκινώντας μαθήματα φωνητικής ως σοπράνο, σε διάφορα ωδεία. Παράλληλα με τις σπουδές της στη μουσική αρμονία, τη μουσική θεωρία και τη σύνθεση τραγουδιών, άρχισε να πειραματίζεται με διάφορα είδη μουσικής και να ανακαλύπτει τις δημιουργικές της δυνατότητες.

Στην πορεία κυκλοφόρησε τραγούδια της με τη συνεργασία εγχώριων καλλιτεχνών όπως ο Quentin North, αλλά και ξένων, όπως ο Auditory Canvas, DistantStarr, Broken Figures, Buddy Leezle. Τα πρώτα της βήματα ως τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια έγιναν επίσημα το 2017, όποτε και κυκλοφόρησε ψηφιακά το πρώτο της EP με τίτλο “The Leap” σε παραγωγή του Jovian Kid.

Λίγους μήνες αργότερα, στις αρχές του 2018, κυκλοφόρησε ένα single με τίτλο “Love in Stereo”, μια downtempo μπαλάντα με στοιχεία dreampop.

Το καλοκαίρι του 2019 κυκλοφορεί την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο Closer, ένα EP 4 τραγουδιών, στην οποία η ίδια υπογράφει τη σύνθεση, ερμηνεία, επιμέλεια και το σύνολο της παραγωγής.

Οι νεοσύστατοι Euphrosyne είναι ένα melodic doom, gothic project των Αλέξανδρου Δεσποτίδη και Έφης Ευαγγελινού(Lunar Cycle) , oι οποίοι δημιουργήθηκαν εν μία νυκτί το Σεπτέμβρη του 2019.

Μας παρουσίασαν το πρώτο και παρθενικό σκοτεινό τους single "Within me", με παραγωγή δική τους και με το βίντεο κλιπ να έχει επιμεληθεί απο τον Jim Kake(Mindthreat).

Πόρτες 20:30 // Αρχίζει 21:30

 

IMPORT MUSIC