Πήγαμε Πάνο Μουζουράκη και θα ξαναπάμε

 
REVIEWS

Δευτέρα βράδυ στον Σταυρό του Νότου και το Loaded.gr μετά την εξαιρετική εμπειρία που είχε θέλει να σας στείλει κι εσάς εκεί.

Του Νίκου Κανέλλη

Να σας στείλει, γιατί θα περάσετε σίγουρα καλά. Και σε ένα μαγαζί, τον Σταυρό του Νότου, με τέλειο ήχο και, πρέπει να το πούμε πρώτο-πρώτο, επιτέλους άκαπνο. Θυμάστε τον παλιό, «καλό», μέσα στην ομίχλη, Σταυρό; Ξεχάστε τον.

Στις 10 και 10 ακριβώς ανέβηκε στη σκηνή ο Πάνος Μουζουράκης, κεφάτος και άκρως επικοινωνιακός. Σχεδόν γεμάτο το μαγαζί (αν και κόσμος συνέχισε να έρχεται μέχρι αργά) και με ανεβασμένη διάθεση. Επαιξε πολλά δικά του κομμάτια, από το «Φωτόσπαθο» έως το «That’s Life» αλλά και πολλές διασκευές, ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Το «Born To Be Wild», το «Pretty Woman» και, πάνω απ΄ όλα, το «Madame» - «Κάθε μέρα στη στάση του τραμ / Μαντάμ... Μαντάμ... Μαντάμ... / Η καρδιά μου χτυπάει σαν ταμ ταμ / Μαντάμ... Μαντάμ... Μαντάμ...».

Ενδιαμέσως, ο φουλ επικοινωνιακός Πάνος έλεγε και ανέκδοτα, άκρως επιτυχημένα θα έλεγα. Στα θετικά της βραδιάς και η παρουσία της Μαριαλένας Τζιβανάκη από το Voice.

Εύκολα θα ξαναπήγαινα, το ομολογώ... Δηλαδή θα πάω. 

Το Loaded.gr σας προσφέρει διπλές προσκλήσεις για την επόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου. Στείλτε μας ένα mail στο [email protected]  με θέμα «Madame» και μπείτε στην κλήρωση.

REVIEWS