Import Music

DIGGIN’ OUT FEST Vol. 5 την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

03/01/2020


__ Χώρος

An club

 Σολωμού 13, Εξάρχεια


__ Εισιτήρια

Είσοδος 7 ευρώ

 

Στο AN Club με The Venial Sin, The Suncity Kids, The Nowadays, The Cheenaskees

Οι Suncity Kids είναι παιδιά της πόλης. Επίσης είναι παιδιά της θάλασσας και του ηλίου. Παίζουν δίλεπτα τραγούδια τριών ακόρντων, κοντά στο πνεύμα των Ramones, Teenheat, Heartbreakers, Rip Offs, Mummies, Devil Dogs, Eddie Cochran, Teengenerate, Spaceshits, κ.ά., με έμπνευση από τις όμορφες πλευρές της ζωής.

Χωρίς λόγο, χωρίς πλάνο οι Nowadays σχηματίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019. Με μέλη από Cosmic Teds, Teenheat, The Hydes, Βάλια Κάλντα, The Snails και με επιρροές από το punk της Νέας Υόρκης, τον ήχο του Ντιτρόιτ, τα girl groups, παίζουν γρήγορο, παθιασμένο rock’n’roll!!!

Cheenaskees είναι από την Αθήνα και ξεκίνησαν να παίζουν μαζί το 1995, χωρίς καμία προηγούμενη μουσική εμπειρία, σε ένα βρώμικο υπόγειο γκαράζ τα αγαπημένα τους rock’n’roll τραγούδια… πολλά από αυτά παραμένουν τα ίδια…

Line-up:

Stamos – Vocals, Rhythm Guitar

Chris – Bass, Backing Vocals

Jerry – Lead Guitar, Backing Vocals

Pol – Drums

Το 2012 περίπου, τέσσερα μέλη των Ανάπλους σχηματίζουν την αγγλόφωνη μπάντα The Venial Sin. Μετά από πολλές live εμφανίσεις κυκλοφορεί το πρώτο και ομώνυμο album το 2015. Η εγγραφή του στο Prova Studio με ηχολήπτη τον Νίκο Χαλκούσση σε λίγες μόνο ώρες καταγράφει το lo-fi στοιχείο της live αίσθησης που ήθελε η μπάντα να αποτυπώσει.

Doors open: 21:00

IMPORT MUSIC