Weekend Spins: Πού θα (πρωτο)πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Περισσότερες από 60 οι μουσικές εκδηλώσεις όπως παρουσιάζονται στην agenda του loaded.gr, και εμείς σας προτείνουμε μία από κάθε είδος.

BREAKING
 

Περισσότερες από 60 οι μουσικές εκδηλώσεις όπως παρουσιάζονται στην agenda του loaded.gr, και εμείς σας προτείνουμε μία από κάθε είδος.

Κλασική

Η Ελίζαμπετ Λεόνσκαγια συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο Μέγαρο τον επιτυχημένο πιανιστικό της μαραθώνιο με τις Σονάτες του Σούμπερτ το Σάββατο.

ΕΔΩ

Μιούζικαλ

To Chicago, ανεβαίνει στο θέατρο Ολύμπια. Ο σκοτεινός αλλά γοητευτικός κόσμος του θεάματος και του μιούζικαλ έρχεται από το Μπρόντγουεϊ στην καρδιά της Αθήνας, στο πιο ιστορικό θέατρο της πόλης. Το παγκοσμίου φήμης έργο των Τζον Κάντερ, Φρεντ Εμπ και Μπομπ Φόσι παρουσιάζεται την Παρασκευή με ένα δυνατό cast ηθοποιών.

ΕΔΩ

Όπερα

Ο Ντον Κάρλο συνεχίζει τα sold out στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παραγωγή που υπογράφει ο Σερ Νίκολας Χάιτνερ. Αν θέλετε να τον δείτε υπάρχουν εισιτήρια για λίγες ημέρες.

ΕΔΩ

Οπερέτα

Η Εύθυμη Χήρα ανεβαίνει στο Ολύμπια, από το Σάββατο, συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση του λυρικού θεάτρου με την οποία έχει ταυτιστεί το εμβληματικό θέατρο της πόλης.

ΕΔΩ

Thrash metal/ Modern Power Metal

To Caravan Of Shadows Festival επιστρέφει την Παρασκευή στο Ίλιον Plus με τους Memorain, The Silent Rage και DeifieD

ΕΔΩ

Rock

Ο Alex Kapranos στο Κ.Π. Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το Σάββατο με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο των SNFCC Sessions

ΕΔΩ

Alternative rock

Λίγες στιγμές πριν το Modern Panic – το δεύτερο album τους δει το φως της δημοσιότητας, οι Deaf Radio, την Παρασκευή θα εμφανιστούν στο Temple.

ΕΔΩ

Post / hard rock

Οι Halocraft στο An club για να ζήσουμε την απόλυτη αστρική εμπειρία αυτό το Σάββατο.

ΕΔΩ

Trip hop / electronica

Με νέα τραγουδίστρια και το μεθυστικό κοκτέιλ ήχων τους, οι Hooverphonic επιστρέφουν στην Αθήνα το Σάββατο στο Fuzz Club.

ΕΔΩ

Rockabilly

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη- ιστορική πλέον- εμφάνιση στην Αθήνα, οι θρυλικοί GO GETTERS προσγειώνονται ξανά στη χώρα μας και στο Ίλιον Plus το Σάββατο.

ΕΔΩ

Reggae, Afro, Ska, Latin

Οι Los Dos o Más παρουσιάζουν το πρώτο τους άλμπουμ στον Σταυρό του Νότου Plus, την Παρασκευή.

ΕΔΩ

Indie, folk, rock

Οι Polkar στο Σταυρό του Νότου Club από την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή.

ΕΔΩ

Punk, New Wave

Οι θρυλικοί Stranglers επιστρέφουν στην Ελλάδα την Παρασκευή για μια μοναδική εμφάνιση στο Fuzz.

ΕΔΩ

Hip- Hop

Με αφορμή τα 40α γενέθλιά του, ο Βέβηλος μας ετοιμάζει ένα βράδυ γιορτής το Σάββατο στο Piraeus 117 Academy.

ΕΔΩ

Indie,Post Rock

Οι Sediment Bruise στο Ίλιον Plus την Κυριακή. Μαζί τους η Juno και οι Euphrosyne.

ΕΔΩ

Έντεχνο

Ο Δώρος Δημοσθένους στο Πειραιώς 131 από αυτήν την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή διαλέγοντας τραγούδια ελληνικά και ξένα, δίνοντας έμφαση στη μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’70.

ΕΔΩ

Πιάνο – Φωνή

Η Ηρώ και η Όλγα Λασκαράτου μαζί στη σκηνή του Half Note από την Παρασκευή έως την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.

ΕΔΩ

Jazz στο Μουσείο

O Κώστας Κωνσταντίνου στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή σ’ ένα αφιέρωμα σε έναν από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς της τζαζ, τον τρομπετίστα και συνθέτη Miles Davis, την Παρασκευή.

ΕΔΩ

Ρεμπέτικα

Οι Ρεμπετιέν στον Αστερίσκο την Παρασκευή με τη συμμετοχή του Γιώργη Μανωλάκη στο λαούτο και το τρίχορδο μπουζούκι.

ΕΔΩ

Λαϊκό

Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει κάθε Παρασκευή τις εμφανίσεις της στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Αυτή την Παρασκευή  special guest η Γιώτα Νέγκα.

ΕΔΩ

Παρουσίαση δίσκου

Την Παρασκευή η Puzzlemusik παρουσιάζει τρεις διαφορετικές εκφράσεις τραγουδιού με ελληνικό στίχο. Χρήστος Αλεξόπουλος, Τρύφων Λάζος και οι Ψύλλοι στ’ Άχυρα ανεβαίνουν στη σκηνή του AN club.

ΕΔΩ

DJ

Οι BICEP στην Αθήνα. Το πιο πολυσυζητημένο δίδυμο της ηλεκτρονικής dance σκηνής έρχεται το Σάββατο στο Κτήριο 56, στον «Ελληνικό Κόσμο».

ΕΔΩ

BREAKING MUSIC