Η Κατερίνα Λιόλιου δεν εντυπωσίασε μόνο με την φωνή της, αλλά και με το υπέροχο κόκκινο φόρεμά της και το τσιφτετέλι της

 
OPINIONS

Καλή χρονιά σας ευχόμαστε από το Loaded.gr κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι αυτή η Κατερίνα Λιόλιου...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Αντιγράφω από το έγκυρο gossip-tv που διαθέτει εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ:

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της εκπομπής του ΣΚΑΪ υπήρξαν πολλές λαμπερές και εντυπωσιακές παρουσίες, εκείνη όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν η… Κατερίνα Λιόλιου!
Η Κατερίνα Λιόλιου δεν εντυπωσίασε μόνο με την φωνή της, αλλά και με το υπέροχο κόκκινο φόρεμά της και το τσιφτετέλι της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!
Ο Αντύπας ερμήνευε «βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά» και η Κατερίνα Λιόλιου που φορούσε ένα κατακόκκινο θεόστενο φόρεμα άρχισε να λικνίζεται σιγά σιγά και σαγήνευσε ακόμα και τον οικοδεσπότη, Σπύρο Παπαδόπουλο που σηκώθηκε από τη θέση του για να χορέψει μαζί της…

Αυτά γράφει το gossip-tv και στη φωτογραφία βλέπουμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από μπουζούκια της δεκαετίας του 80. Ειδικά ο τρόπος που κοιτάζει την Λιόλιου (δεν την google-αρα) θυμίζει εποχές αυθεντικού ΠΑΣΟΚ 100%. 

Στο βίντεο παρακάτω -επίσης- μπορείτε να δείτε και να νιώσετε την απειλή με το μικρόφωνο που ακούει στο όνομα Αντύπας.

Η κανονικότητα επιστρέφει στη χώρα μας. Αλλωστε η Αθήνα γιόρτασε τον ερχομό του νέου έτους με τις Μέλισσες και η Θεσσαλονίκη με τη Φουρέιρα.

Επί του πιεστηρίου

Για την ίδια εκπομπή διαβάσαμε και αυτό από το News 24/7: «Μια άλλη εμφάνιση που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση για διαφορετικούς, όμως, λόγους, ήταν εκείνη του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος σηκώθηκε στην πίστα όταν ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδούσε το "Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)" και χόρεψε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό».

Το βλέπουμε κι εμείς και πράγματι μένουμε με το στόμα ανοιχτό, αλήθεια είναι.

OPINIONS