Import Music

Η Μαρινέλλα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

17/02/2020


__ Χώρος

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74


__ Εισιτήρια

Από 50 έως 100 ευρώ

 

Για ακόμη μία βραδιά στις 17 Φεβρουαρίου

Μετά το sold out της πρώτης παράστασης που πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου, η Μαρινέλλα θα επαναλάβει τη μουσική παράσταση με τίτλο "Ο Μύθος" και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες από έξι δεκαετίες κυριαρχεί στη σκηνή με την ερμηνεία, το πάθος και την εκφραστικότητά της. Θεωρείται η σημαντικότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι συναυλίες και οι παραστάσεις της είναι πάντα sold out. O χαρακτηρισμός “Μύθος” της δόθηκε λόγω της καλλιτεχνικής της διαδρομής και της ισχυρής της προσωπικότητας.

Η Μαρινέλλα, πέρα από τη φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά ακόμα σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις.

Στις 17 Φεβρουαρίου, η Μαρινέλλα παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης και ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει την Συμφωνική Ορχήστρα “ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ”.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ώρα έναρξης: 20:00

Εισιτήρια ΕΔΩ:

 

IMPORT MUSIC