Import Music

Ένα ηχηρό mini-festival έρχεται στο τέλος του μήνα

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

31/01/2020


__ Χώρος

An club

 Σολωμού 13, Εξάρχεια


__ Εισιτήρια

Τιμή Εισιτηρίου σε Προπώληση & Ταμείο: 6€

 

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, η παρέα των New Zero God, The Ruckus Habit, Tritocosmics και Groovy Peacocks γκρεμίζουν την σκηνή του AN club.

Για να γνωρίσουμε καλύτερα τη συμμορία!

Οι New Zero God σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006 από τον Mike Πούγουνα και μέλη που έπαιζαν μαζί του, στα συγκροτήματα Flowers of Romance, και Nexus.

Μέχρι σήμερα το συγκρότημα έχει ανοίξει τις συναυλίες για τους Αμερικάνους Christian Death τους Άγγλους Legendary Pink Dots και τον θρυλικό Βρετανό μουσικό Andi Sex Gang (των Sex Gang Children) ενώ συχνά-πυκνά ασχολείται μαζί τους ο διεθνής μουσικός τύπος.

Οι New Zero God έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα ολοκληρωμένα studio άλμπουμ, δύο mini άλμπουμ (το ένα ηχογραφημένο ζωντανά σε συναυλία τους στην Ιταλία), δύο 7” singles και δύο digital singles με Ελληνικες και ξένες εταιρίες.

Το τελευταίο μέχρι τώρα άλμπουμ τους, κυκλοφόρησε τον Φλεβάρη του 2019 σε LP με διαφανές βινύλιο και ένα μήνα αργότερα διαδικτυακά.

Πέρα από το ηλεκτρικό σετ, οι New Zero God παρουσιάζουν από τον Δεκέμβριο του 2018 και ένα ακουστικό σετ σε μικρότερες σκηνές, παίζοντας με δύο ακουστικές κιθάρες, ένα τύμπανο και μια φωνή, τόσο τραγούδια τους, όσο και υλικό των Flowers of Romance καθώς και διασκευές.

Οι The Ruckus Habit είναι τέσσερα παιδιά από τα Νότια της Αθήνας που μπορούν να κρατήσουν ξύπνιο εσένα και τους γείτονές σου ακόμα και αν προβάρουν πέντε τετράγωνα μακριά.

Τους έμαθες το 2012 όταν άκουσες το Little Cherrypie, τους αγάπησες το 2013 με το Inebriated Ballad, ερωτεύτηκες μαζί τους το 2014 με το Edinburgh Lights, έκλαψες την ίδια χρονιά με το Another Song to Waste, το 2016 πήγες στον πόλεμο μαζί τους με το Dive Bomb και το 2017 σε γύρισαν από τους νεκρούς με το Defibrillator και το Herbert.

Οι Tritocosmics είναι μια κολεκτίβα αστρο-πειρατών από την Αθήνα.

Άρχισαν τα κοινά αστρικά τους ταξίδια στα μέσα του 2017, όταν τυχαία βρέθηκαν να πίνουν irish τίλιο σε μια διαστημική καντίνα στο Βήτα του Κενταύρου (μιας και κανείς δεν είχε το budget για πραγματικό ουίσκυ στο Άλφα του Κενταύρου).

Πρόκειται για ένα νέο σχήμα ταξιδιάρικου ψυχεδελικού ροκ, στο δρόμο που χάραξαν συγκροτήματα όπως οι Camel, Iron Butterfly, Frank Zappa και Ian Carr. Ο πρώτος τους δίσκος, με τίτλο “Tales of a Blind Cosmonaut” κυκλοφόρησε το Νοέμβριο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, και στις αρχές του 2020 θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο.

Οι Tritocosmics είναι οι Αναστάσης, Βίκτωρας, Γιώργος και Θανάσης.

 Οι Groovy Peacocks είναι μια τετραμελής μπάντα με έδρα την Αθήνα. Το ύφος τους είναι μια επικίνδυνη μίξη στοιχείων της hard rock / metal / funk μουσικής. Όλα άρχισαν στις 16 Δεκεμβρίου το 2016, όταν μέσω αγγελιών ήρθαν σε επαφή τα μέλη της μπάντας.

Στα τέλη του 2018 μπαίνουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο STORY OF A SOUL, στον οποίο περιλαμβάνονται 10 από τα 30 κομμάτια που έχουν γράψει. Έχουν δημοσιεύσει 2 singles στα τέλη του 2019, και ολόκληρος ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος για το κοινό αρχές του 2020.

Πόρτες: 20:00

IMPORT MUSIC