Export Music

Ο Bror Gunnar Jansson στο Σταυρό του Νότου Club

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

05/03/2020


__ Χώρος

Σταυρός του Νότου

 Θαρύπου 37 Νέος Κόσμος


__ Εισιτήρια

Προπώληση: 16€ - για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων - Προπώληση: 19€ / Ταμείο: 22€

 

Ο Σουηδός - φαινόμενο απόψε στην Αθήνα.

Ο Σουηδός «one-man band» Bror Gunnar Jansson έρχεται σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Club του Σταυρού του Νότου για να εξαπολύσει στο ελληνικό κοινό το εκρηκτικό υβρίδιο από μουσικές που ενώνουν τη γκαράζ ροκ, τα μπλουζ, την κάντρι και την αμερικάνικη folk.

Έχει κατακτήσει ήδη το κοινό της Γαλλίας και της Γερμανίας. Τα άλμπουμ του επιλέχθηκαν δύο φορές ως «Άλμπουμ της εβδομάδας» από το τηλεοπτικό κανάλι Canal+, έλαβαν διθυραμβικές κριτικές από το περιοδικό «Rolling Stone», το γαλλικό «ELLE», το ραδιοφωνικό δίκτυο «France Inter» και πολλά ακόμη.

Ο Bror Gunnar Jansson ήταν κομμάτι του θαυμαστού κόσμου της μουσικής πριν ακόμη γεννηθεί, αφού στις φλέβες του κυλά αίμα μουσικών τέταρτης γενιάς! Ο πατέρας του είναι δημοφιλής μπασίστας και έχει περιοδεύσει με θρύλους της jazz μουσικής, όπως οι Chet Baker, Toots Thielemans και Dexter Gordon.

Ο Bror Gunnar Jansson μεγάλωσε έχοντας τη μουσική ως φυσικό συστατικό της καθημερινής του ζωής. Όπως δηλώνει ο ίδιος, τον ενδιαφέρει η πολυμορφία στη μουσική, δεν φοβάται τους πειραματισμούς και δεν υποτιμά ποτέ το κοινό του. Του αρέσει να αναμιγνύει διαφορετικά μουσικά ήδη, ήχους, και εικόνες, κάτι που θα απολαύσουμε στη μοναδική του εμφάνιση στην Αθήνα, στο Club του Σταυρού του Νότου, όπου θα μας παρουσιάσει μια επιλογή τραγουδιών από τα προσωπικά άλμπουμ του.

Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ: «s/t»(2012), «Moan Snake Moan» (2014), «And the Great Unknown Part I & II» (2017), «They Found My Body In A Bag» (2019).

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια ΕΔΩ:

EXPORT MUSIC