Οι Ramones ζωντανεύουν στο ΑΣΤΟΡ

Σε πρώτη προβολή, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην ταινία End of the Century των Μάικλ Γκραμάγκλια και Τζιμ Φιλντς.

BREAKING
 

Σε πρώτη προβολή, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην ταινία End of the Century των Μάικλ Γκραμάγκλια και Τζιμ Φιλντς.

Το περιοδικό κινηματογράφου Cinematek, σε συνεργασία µε το Jameson Irish Whiskey, διοργανώνoυν και παρουσιάζουν για πρώτη φορά, τη σειρά µουσικών ντοκιµαντέρ Jameson Music Screenings. Από τον ∆εκέµβριο έως τον Απρίλιο, πέντε εµβληµατικές ταινίες γεµάτες µουσική θα παρουσιάζονται µία ∆ευτέρα τον µήνα στο ΑΣΤΟΡ.

Η αρχή θα γίνει με τους θρυλικούς Ramones οι οποίοι θα μας βομβαρδίσουν με τις μουσικές τους για μια και μόνο παράσταση, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 21.00.

Η ταινία:
RAMONES: End of Century, των Μάικλ Γκραμάγκλια & Τζιμ Φιλντς.
2003 /110λ.
Με τους: Dee Dee, Joey, Johnny & Tommy Ramone, Joe Strummer, Debbie Harry, Glen Matlock, Kirk Hammett, John Frusciante, Captian Sensible, Thurston Moore.
 
 

Το 1974, η μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης ήταν σε σοκ, λόγω του βίαιου, νέου και ωμού ήχου μιας μπάντας απροσάρμοστων από το Κουίνς, που την έλεγαν Ramones. Έπαιζαν σε ένα μπαράκι, μπροστά σε μικρό κοινό, και άγγιζαν μια χορδή δυσαρμονίας που γρήγορα μετατράπηκε σε θεμέλιο της μουσικής σκηνής τη δεκαετίας του ’70. Αυτό το κουαρτέτο των απρόσμενων ροκ σταρ ταξίδεψε σε όλη τη χώρα, σε όλον τον πλανήτη, και προκάλεσε τη σπίθα μιας κίνησης που θα συνόδευε δύο γενιές απόκληρων.

Παρόλο που η μπάντα δεν μπήκε ποτέ στο αμερικανικό Billboard, άντεξε στον χρόνο -ανάμεσα στην απίθανη επιτυχία και τις έντονες εσωτερικές συγκρούσεις- τηρώντας ένα μεγαλειώδες πρόγραμμα τουρνέ 22 χρόνων. Ανιχνεύοντας την ιστορία της μπάντας, από την απίθανη καταγωγή της στην τεράστια επιτυχία της, την πικρή παρακμή και τη λυπηρή μοίρα των Joey και Dee Dee, το «End of the Century» είναι ένα ολοζώντανο τεκμήριο μιας από της πιο επιδραστικές μπάντες της μουσικής ιστορίας.

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει πάρτι µε µουσικές του Pepper Radio 96.6 και Jameson drinks.

Προπώληση: 3 ευρώ
Ταμείο: 5 ευρώ / Φοιτητικό: 3 ευρώ

Εισιτήρια ΕΔΩ:

 

BREAKING MUSIC