Import Music

Spineless και Ειρήνη Κετικίδη ζωντανά στην Αθήνα

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

16/01/2020


__ Χώρος

Temple Athens

 Ιάκχου 17


__ Εισιτήρια

6€ (προπώληση) • 8€ (ταμείο)

 

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στο Temple σε μία βραδιά με ιδιαίτερο ηχόχρωμα.

Spineless και Ειρήνη Κετικίδη σηματοδοτούν τον πειραματισμό σε δύο διαφορετικά όργανα: Την φωνή και την κιθάρα. Σε μία μοναδική σύμπραξη που συμβαίνει για πρώτη φορά, συμπράττουν συναυλιακά.

Οι Spineless είναι το προσωπικό project της Χρύσας Τσαλταμπάση (National Pornografik, Biotech, Bella Fuzz), εδρεύει στην Αθήνα και κινείται σε drone / ambient / doom metal μονοπάτια. Οι συνθέσεις του πρώτου δίσκου "Speaking of Chaos and Relative Peace" που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018, είναι ένα κράμα από εκκωφαντικά ξεσπάσματα, βαριά riffs, πιανιστικά σημεία, brutal φωνητικά και πολυφωνίες. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας νέο υλικό και συνεχίζοντας τον πειραματισμό πάνω στα ήδη υπάρχοντα κομμάτια τους, προκειμένου να κάνουν κάθε ζωντανή εμφάνισή τους ξεχωριστή.

Η Ειρήνη Κετικίδη είναι μία πολύπλευρη κιθαρίστρια και μουσικός με διεθνή αναγνώριση στο χώρο του instrumental rock. Ξεκίνησε τα βήματα της ως session μουσικός στο Λονδίνο το 2007, ως κιθαρίστρια σε περιοδείες καλλιτεχνών αλλά και ως μουσικός και ηθοποιός στο θέατρο με παραστάσεις σε Ευρώπη και Αμερική. Έγινε ευρύτερα γνωστή το 2010 με το κομμάτι της "Rambler", το οποίο και έπαιξε ζωντανά μπροστά στον Steve Vai στο Guitar Nation Festival του Λονδίνου.

Πόρτες: 20:00

 

IMPORT MUSIC