Import Music

Ο Cayetano στα St Paul's Sessions

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

31/01/2020


__ Χώρος

Ζάππειον Μέγαρο

 Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Προπώληση: 13 € Στην είσοδο: 15 € εισιτήρια ορθίων

 

Τρία χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση ως Cayetano Solo Project, o Cayetano επιστρέφει με μια live performance στο Ζάππειο Μέγαρο και τα St Paul’ s Sessions την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Πολυμουσικός και με ιδιαίτερη έμφαση στην μουσική σύνθεση, ο Γιώργος Μπρατάνης μπήκε στην δισκογραφία το 1996 με το τότε συγκρότημά του 'Στρογγυλό Κίτρινο'. Από το 2000 και μετά, συστήνεται στο κοινό ως Cayetano και κυκλοφορεί 2 δίσκους μόνο σε βινύλιο, τα οποία σήμερα είναι συλλεκτικά. Η αναγνώριση έρχεται το 2006 όταν κυκλοφορεί το άλμπουμ 'Focused', με εκτενές airplay στο βρετανικό BBC. Έκτοτε ακολουθούν οι προσωπικοί δίσκοι 'The Big Fall' (2009), 'Back Home' (2010), 'Once Sometime' (2012), 'The Right Time' (2015), πολλές συνεργασίες, βραβεία, υποψηφιότητες και αμέτρητα remixes σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Ως αποκορύφωμα ήρθε η κυκλοφορία του εξαιρετικού concept άλμπουμ 'Melanie' το 2018, όπου περιγράφεται μια μυθοπλαστικού χαρακτήρα ιστορία της ομώνυμης ηρωίδος.

Στη ζωντανή του αυτή εμφάνιση, o Cayetano θα παρουσιάσει το νέο του single με τίτλο ‘Strange Me', ενώ θα μας ταξιδέψει παράλληλα στα σοκάκια που περιηγήθηκε η 'Melanie', αναζητώντας την αλήθεια πίσω από έναν αστικό μύθο.

Καλεσμένοι στο ιδιαίτερο αυτό του ταξίδι οι The Unsound Mind, ένα εκπληκτικό τρίο αποτελούμενο από κιθάρα, κοντραμπάσο και… beatbox, των οποίων ο πρώτος δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από την High Hop Records.

Στο γνωστό σε όλους Ζάππειο Μέγαρο, ο Cayetano επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις τρία χρόνια μετά την αλησμόνητη σόλο του εμφάνιση που είχε σηματοδοτήσει την έναρξη των St PaulΆs Sessions, με τους εξαιρετικούς μουσικούς Νίκο Μπαρτζώκα στα ηλεκτρονικά κρουστά και τον Resoloot στην ηλεκτρική κιθάρα να τον συνοδεύουν στα live electronics.

Ώρα 21:00

Εισιτήρια ΕΔΩ:

 

IMPORT MUSIC